Ana Sayfa / İlginç / Amazon’un İslam düşmanlığı

Amazon’un İslam düşmanlığı

Amazon internet satış sitesi İsyam’a hakaret içeren satışla gündemde. Üzerinde ayeti kerime bulunan ve Allah lafzı bulunan banyo paspası satan Amazon’a boykotg ündemde Müslüman ülkelerde. Merkezi ABD’de bulunan e-ticaret sitesi Amazon, üzerinde Arapça ayet ve “Allah” yazılı banyo paspaslarını, ABD’deki Müslüman toplumundan gelen tepkiler üzerine satıştan kaldırdı.

Amazon e ticaret sitesi büyük bir skandala imza attı. Son dönemde internetin önde gelen siteleri ve e ticaret sitelerinde neredeyse İslam karşıtlığı ve Müslümanlar’a incitecek ürün satışı ve haberler çığ gibi arttı. Merkezi ABD’de bulunan e-ticaret sitesi Amazon, üzerinde Arapça ayetler ve “Allah” yazılı banyo paspaslarını satışa sunmasının ardından ABD’deki Müslüman toplumundan büyük tepki aldı.

PASPASTA ALLAH LAFZI

Müslümanlar tepkili ve büyük öfke duyuyor. ABD kaynaklı birçok şirket ve internet sitesi adeta Müslümanlar’ı hedef aan bir çizgide yer alıyor. ABD’nin önde gelen Müslüman derneklerinden Amerikan-İslam İlişkileri Konseyinin (CAIR) yaptığı açıklama üzerine Amazon söz konusu ürünleri satıştan kaldırdı.

Öte yandan söz konusu ürünlerin satışının durdurulması için Change.org’da başlatılan kampanyada yaklaşık 73 bin imza toplandı.

Amazon, 2016’da da Arapça Allah yazılı paspasları İngiltere’de satışa sunmasının ardından büyük eleştiri almıştı.

İlginizi Çekebilir

Bu hafta vizyondaki filmler

Vizyona giren yeni filmler, bu hafta hangi sinemada hangi film oynuyor bilgisi. 26 Nisan haftası …

Sınırsız Hosting