Ana Sayfa / Kadınca / İstanbul yılbaşı havası nasıl? 31 Aralık
İSTANBUL HAVA YILBAŞI

İstanbul yılbaşı havası nasıl? 31 Aralık

İstanbul’da yılbaşı günü hava nasıl olacak, kar yağmur var mı diye soruluyor.  31 >Aralık İstanbul ve büyük kentlerdeki hava tahminleri ve meteorolojinin son dakika uyarıları neler sizler için derledik. 

İstanbul’da yeni yıl günü yani yılbaşı günü hava durumu nasıl olacak kar yağacak mı, yağmur var mı diye soruluyor. yılbaşı gecesi dışarıda yeni yılı kutlayacak olanlar hava durumunu merak ediyor İstanbul’da. İşte meteorolojinin 31 aralık yılbaşı günü için hava tahminleri ve yağış beklenen bölgeler ve İstanbul’daki durum.

İSTANBUL’DA HAVA AÇIK ANCAK SOĞUK YILBAŞI GÜNÜ

Yeni yıl yaklaşırken ‘yılbaşında kar yağacak mı?’ sorusu da gündemde..
Meteorolojinin internet sitesinde yer alan uzun vadeli tahminlerine göre bu hafta hava sıcaklıkları ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına çıkacak.

Son tahminlere göre 31 Aralık Pazar günü yurdun Batı kesimleri hariç büyük bölümünde yağmur ve bazı kentlerde karla karışık yağmur bekleniyor. Kars, Ardahan, Erzurum dolaylarında kar yağışı, Ankara ve çevresi, Karadeniz, güneyde yağmur görülebilir.

YILBAŞI HAVA TAHMİNİ

AKOM’un açıklamasına göre ise İstanbul’da hafta boyunca yağış beklenmiyor. Açıklamaya göre lodos (güney-batı) yönlü rüzgarlar ve güneşin ısıtıcı etkisi ile hava sıcaklıklarının artmaya başlaması, cuma gününe kadar 16 derecelere kadar yükselerek mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting