Ana Sayfa / Kadınca / İşte Benim Stilim 2017 final tarihi
TV 8 FİNAL İŞTE BENİM STİLİM

İşte Benim Stilim 2017 final tarihi

TV 8 Kerimcan Durmaz, Nur Yerlitaş gibi medya malzemelerinin yer aldığı İşte Benim Stilim 2017 final yapıyor. İşte Benim Stilim TV 8 final tarihi belli oldu. Acun Ilıcalı reyting kaybeden İşte Benim Stilim’in fişini çekti iddiası. TV8’de ekranlara gelen ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının iki hafta sonra ekrana veda edeceği iddia edildi.

İşte Benim Stilim yayından kalkıyor TV 8’de. Acun Ilıcalı bu dönem beklenen verimi alamadığı TV 8’deki İşte Benim Stilim programını yayından kaldırıyor final yaptırıyor iddiası. Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, “Bir Efsane Daha Biter” başlıklı yazısı şöyle:

İŞTE BENİM STİLİM 2 HAFTA SONRA FİNAL YAPACAK

“İşte Benim Stilim (TV8) bu sezon git gel yaşayan jürisi, Bahar Candan gibi ilginç yarışmacıları ve son olarak Nur Yerlitaş’ın ‘kuş yuvadan uçtu beybi’ kararıyla çok konuşulmuştu.
Açıkçası önceki sezonlarda yakaladığı reyting rüzgarını da özleyerek bu sezonu geçirdi. Ve duyduğuma göre iki hafta sonra final yaparak ekran serüvenini bitirecek.
Seversiniz ya da tam tersi ama ben bu formatın gündüz kuşağında ciddi bir boşluğu doldurduğunu ve bazı alışkanlıkları kırdığını düşünüyorum. Hızlı tüketim kasırgası karşısında da bir hayli iyi dayandığını görüyorum.
Bu yüzden giderken ‘kendine iyi bak’ diyeceklerim arasında olacaktır.”

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting