Ana Sayfa / Yaşam / İYİ Parti’li Mehmet Aslan’ın evine silahlı saldırı

İYİ Parti’li Mehmet Aslan’ın evine silahlı saldırı

Mehmet Aslan’ın sağlık durumu ve kurşunlanma olayının perde arkası. İYİ parti kurucularından oyuncu Mehmet Aslan’ın evine kurşun sıkıldı iddiası ve Mehmet Aslan iyi mi sorusu. Geçtiğimiz günlerde Bağcılar’daki seçim standına bıçaklı saldırı gerçekleştirilen İYİ Parti’nin, bu kez de Kurucular Kurulu Üyesi ve Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan’ın evine silahlı saldırı yapıldı. Aslan’ın Beykoz’da bulunan evinin kurşunlandığı ancak kendisinin bu sırada evde olmadığı bildirildi.

Mehmet Aslan’ın evine silahlı saldırı iddiası. Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu oyuncu ve İYİ Partli Mehmet Aslan’ın evine kurşun sıkıldığı öne sürüldü. Mehmet Aslan’ın evde olmadığı belirtiliyor. Geçtiğimiz Pazar günü İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın, Bağcılar Meydanı’nda seçim çalışmaları yürüten standına yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıda 5 kişi yaralanmıştı.

MEHMET ASLAN’IN EVİNE KİM SALDIRDI?

ODATV’nin haberine göre; Bu akşam da partinin Kurucu üyelerinden ve Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan’ın evi kurşunlandı.
Aslan’ın saldırı anında Beykoz’daki evinde olmadığı, durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting