Ana Sayfa / Gündem / İzmir 26 Ocak altılı kupon tahmin

İzmir 26 Ocak altılı kupon tahmin

26 Ocak İzmir banko altılı kuponu ve tahminleri. At yarışları İzmir altılısı tahminleri 26 Ocak 2017. En banko tahminler ve at yarışında kesin kazandıran altılı tahminleri ve kuponları. Yarınki İzmir altılısı 26 Ocak kuponu ve tahminleri banko atlar,g ünün kalesi ve İzmir 26 Ocak at yarışı bomba atlar altılı tahminleri. 

İzmir altılı 26 Ocak tahminleri ve banko kupon. Altılı kupon İzmir 26 Ocak kesin kazandıracak kupon ve tahminleri.

1. KOŞU – (YEDİLİ GANYAN ve YEDİLİ PLEASE BU KOŞUDAN BAŞLAR): 4 ve Yukarı Arapların ŞARTLI-5 mücadelesi 1600 mt.’lik kum pistte gerçekleştirilecektir. YEDİLİ GANYAN’ın başlayacağı bu koşuda; 1 – YOL BULAN ve 3 – ŞAHPAZLI burada yeterli olarak gördüğüm isimlerdir.

2. KOŞU – (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): GÜNÜN GANYANI BU KOŞUDADIR… 1200 mt.’lik kısa mesafeli kum pistte yapılacak 3 Yaşlı İngilizlerin MAIDEN yarışında ise; 1.16.95’lik dereceye sahip olan 7 – SKYNET öncelikli olarak kuponlara yazılmasını ve hatta ufak kurgularda alternatif banko olabileceğini belirtmek isterim. Rakip arayanlar ise sırasıyla; 4 – HIGH KING , 6 – MASARU , 3 – ENOPİ ve 1 – ARESHAN değerlendirmeye alınabilir.

3. KOŞU: 4 ve Yukarı İngiliz safkanların ŞARTLI-3 mücadelesi ile BEŞLİ GANYAN oyunu için start verilecektir. 1900 mt.’lik kum pistte izleyeceğimiz bu zorlu koşuda; 1 – SELÇUKOĞLU , 2 – BUNGEE JUMPER ve 6 – SKY HERO buradaki birinciliğin güçlü adaylarıdır. Rakip arayanlar; 3 – LONDON EYE , 7 – DESTAN AĞA ve 5 – SCHOOL DANCER’ı ekleyebilirler.

4. KOŞU: 4 Yaşlı Arap safkanların ŞARTLI-3 koşusu ise DÖRTLÜ GANYAN’ın başlangıç ayağını oluşturacaktır. 1900 mt.’lik kum pistte ekranlara gelecek mücadelede; 4 – OĞLUM EMİR günün ilk banko ismi olarak önerimdir.

5. KOŞU: 3 Yaşlı İngiliz atların KV-6 yarışı ile ÜÇLÜ GANYAN oyunu başlayacaktır. Yine 1900 mt.’lik kum pistte gerçekleştirilecek bu koşuda; 5 – TRIPLE CROWN ve 3 – PRECIOUS JEWEL ikilisinden birincilik bekliyorum. Eksik koşmaları halinde 2 – MASTER OF THE WIND yarışı lehine çevirebilecek safkandır.

6. KOŞU: 4 ve Yukarı İngilizlerin HANDİKAP-16 mücadelesi ile İZMİR’de tabela ayağı ekranlara gelecektir. 1400 mt.’lik kum pistte yapılacak bu yarışta; 1 – FLO JO’dan güzel bir yarış çıkarmasını bekliyorum… Ama sprinte gecikirse; 4 – SHEILLA (9 ile eküri) , 7 – MÜRÜVVET , 5 – BEZMİ ALEM ve 2 – CEREMONY hata affetmeyecek isimlerdir… 6 – YEŞİLMİŞİK ise sürprizcilerin kuponlarında bulundurmasını önereceğim safkandır.

7. KOŞU: Günün son startı ise bir diğer MAIDEN mücadelenin gerçekleşeceği son ayakta verilecektir. 1200 mt.’lik kum pistte izleyeceğimiz bu koşuda ise; 9 – OIL KING galoplarını artık yarışlarına yansıtsa hiç fena olmayacak diye düşünüyorum ve buradaki safkanlara göre hazır gireceği bu yarışta MAIDEN’a veda edeceğini düşünüyorum. Biraz riskli bir banko olacak, o yüzden sizler iyice ölçün

26 OCAK 2017 – İZMİR ALTILI ŞABLONU:

1. AYAK: 7 – SKYNET // 4 – 6 – 3 – 1

2. AYAK: 1 – 2 – 6 // 3 – 7 – 5

3. AYAK: 4 – OĞLUM EMİR (BANKO)

4. AYAK: 5 – 3 // 2

5. AYAK: 1 – FLO JO // 4 – 7 – 5 – 2 // 6

6. AYAK: 9 – OIL KING (BANKO) (Altilim.net)

At koşar baht kazanır, bol şanslar..

İlginizi Çekebilir

DEAŞ Moskova saldırısını üstlendi

Moskova’daki kanlı terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rusya, meydan okudu dünya yeni bir döneme girdi. Putin, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting