Ana Sayfa / Genel / İzmir adliye yakını patlama 5 Ocak

İzmir adliye yakını patlama 5 Ocak

İzmir adliye yakını patlama nedeni ne 5 Ocak. Son dakika İzmir patlama haberleri ve ayrıntıları. İzmir adliyesi yakınlarında patlama ve yanan araç var. Bölgeye çok sayıda araç sevk edildi.

İZMİR son dakika patlama haberleri 5 Ocak 2016. İzmir adliyesi yakınlarında yanan araç ve patlama sesi ne sorusu. İzmir’de patlama bölgesine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İzmir’de patlayan bomba mı sorusu. İzmir’i korkutan patlama adliye yakınlarında. İzmir Adliyesi C Kapısı önünde 2 araçta patlama meydana geldi. Olay yerine ekipler sevk edildi.

İzmir’den bir patlama haberi geldi.

Bayraklı ilçesindeki adliye yakınlarında bir araçta patlama meydana geldi.

Olay yerinde yanan bir araç olduğu belirtiliyor.

Bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Merih Ak canlı yayında şu bilgileri verdi:

“Yaklaşık beş on dakika önce meydana geldi. Adliyenin C kapısı, bu C kapısı personel ve vatandaşların girdiği kapı. Adliyenin o kısmında kafeler var. O bölgede ciddi bir hasar olduğunu biliyoruz. O araçların olduğu bölgeye, oraya genelde savcıların araçları park ediyor. Hemen yan tarafında PTT’nin bir deposu var, kargoların toplandığı bir bölge var.”

Ayrıntılar geliyor…

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting