Ana Sayfa / Yaşam / Martin Caceres nereli, yaşı ve mevkii
MARTİN CACERES NERELİ, YAŞI

Martin Caceres nereli, yaşı ve mevkii

Martin Caceres Trabzonspor’la anlaştı mı sorusu. Juventus’ta forma giyen Uruguaylı stoper Martin Caceres  kaç doğumlu, hangi takımlarda top oynadı ve Trabzonspor’a gelir mi sorusu yanıtını buluyor. Biz de futbolcu Martin Caceres nereli, kim, yaşı ve futbolculuk kariyerini araştırdık.

Trabzonspor stoper Martin Caceres’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Peki kimdir Martin Caceres ve nerelidir, yaşı kaçtır sizler için araştırdık. Trabzonspor, Galatasaray’ın da listesinde bulunan Uruguaylı stoper Martin Caceres ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

TRABZON MARTİN CACERES FAYDALI OLUR MU?

Ersun Yanal, Trabzonspor’un stoper mevkiine Martin Caceres ile doldurmayı düşünüyor. Ara transfer döneminde ilk olarak Emmanuel Mas ve Joao Pereira ile resmi sözleşme imzalayan bordo mavililer, son olarak Juventus’la yollarını ayıran Uruguaylı stoper Martin Caceres ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sezon öncesi ve devre arası transfer döneminde ismi sık sık Galatasaray ile anılan Caceres, Trabzonspor’un teklifine ‘evet’ dedi.

MARTİN CACERES’İN BONSERVİS SORUNU YOK

Martin caceres7in milli takım kariyeri ise pek parlak değil.  Caceres’in Bordo-Mavililere yeşil ışık yaktığı, savunma oyuncusunun bonservisinin elinde olması bu transferi kolaylaştıran en önemli etmen oldu. 2015/16 sezonunda Juventus formasını 8 kez terleten 29 yaşındaki savunmacı bu sezon sadece Urugay Milli Takımı ile Dünya Kupası Güney Amerika Elemelerinde 4 maçta görev aldı ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

İlginizi Çekebilir

Duran Özkan ve Hasan Külahçı öldü

Şırnak’ta kazada ölen 2 kişinin isimleri Duran Özkan ve Hasan Külahçı. Şırnak’ta hafif ticari aracın …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting