Ana Sayfa / Kadınca / İzzet Antebi neci, kim ve nereli?

İzzet Antebi neci, kim ve nereli?

İzzet Antebi aslen nereli, ne iş yapıyor ve kimdiri aranıyor. İzzet Antebi hakkında çıkan iddiayı yalanladı. Mısırlı milyarder Meedo ile boşandıktan sonra adı aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı’nın önceki gece bir mekanda iş insanı İzzet Antebi ile eğlenerek öpüştüğü ileri sürüldü. Basına sızan haberlere isyan eden Antebi, Subaşı ile yan yana dahi gelmediğini ve yasal yollara başvuracağını söyledi.

İzzet Antebi neci, nereli, yaşı ve kimdiri aranıyor. İzzet Antebi, Şeyma Subaşı iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Tuvana Türkay ile ayrılan Antebi’nin bir eğlence mekanında Şeyma Subaşı ile yakınlaştığı ikilinin uzun süre eğlenecek öpüştüğü ileri sürüldü. Magazin basınına bomba gibi düşen iddianın ardından Instagram hesabından paylaşım yapan İzzet Antebi, iddiayı kesin bir dille yalanlayarak “Hakkımda bugün çıka haber tüm detayları ile gerçek dışıdır. Bahsi geçen kişi ile yan yana bile gelmedim hatta orada olduğundan dahi haberim yoktu. Hiçbir doğruluk payı olmayan bu haber hakkında pek tabii ki hukuki olarak ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bu kadar gerçekten uzak bir haberi ile insanları meşgul etmek, hayatlarını etkilemek bu kadar kolay olmamalı” dedi.

Şeyma Subaşı ile İzzet Antebi öpüştü mü? İş insanından jet yalanlama geldi

Şeyma Subaşı ile İzzet Antebi öpüştü mü? İş insanından jet yalanlama geldi

İzzet Antebi

İZZET ANEBİ NECİ KİM NERELİ

İzzet Antebi, 1 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü işadamı Moris Antebi’nin oğludur. Kariyerini ailesiyle birlikte yürüttüğü Üniteks isimli aile şirketinde ilerleten İzzet Antebi, şirketin yönetiminde söz sahibidir.

Giyim üzerine faaliyet gösteren firmanın İstanbul ve İzmir’de üretim tesisleri bulunmaktadır.

İzzet Antebi, bir dönem farklı lokasyonlarda hizmet veren Venge isimli restoranın da sahibidir.

İzzet Antebi 12 yıllık eşi Didem Sarı’dan Ekim 2021’de boşanmıştı. Çiftin evliliklerinden iki çocukları bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting