Ana Sayfa / Manşet / Jesus Fenerbahçe’den ayrıldı

Jesus Fenerbahçe’den ayrıldı

Fenerbahçe’de Jesus dönemi sona erdi, Ali Kıoç, Abdullah Avcı’yı takımın başına getirmeye hazırlanıyor. Sezon başında Fenerbahçe’nin başına geçen Jorge Jesus, Türkiye Kupası’nın kazanılmasının ardından takımdan ayrıldığını açıkladı. Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Portekizli hocanın sonunu derbilerdeki performansı getirdi. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ezeli rakipleriyle oynadığı mücadelelerde sadece Trabzonspor’u bir kere yenebildi.

Jorge Jesus Fenerbahçe’yi bıraktı, Arabistan milli takımının başına geçiyor. Ali Koç ise Fenerbahçe teknik dtirektörü olarak Abdullah Avcı ile temasta iddiaları var. Fenerbahçe ile olan 1 yıllık sözleşmesinin sonuna gelen Jorge Jesus, Türkiye Kupası finalinin ardından takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Portekizli hocanın derbilerdeki başarısız grafiği sonunu getiren en büyük etken oldu.
AVRUPA LİGİ’NDE SON 16 OYNADI
Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ligde 36 maçta 80 puan toplayarak şampiyon Galatasaray’ın ardından 2. oldu. Sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası’nı müzesine götürürken Avrupa Ligi’nde de son 16 turuna çıkmayı başardı.

DERBİLER SONUNU GETİRDİ
Portekizli hocanın sonunu getiren ise derbilerdeki etkisiz oyun oldu. Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı oynanan 4 maçta kalesinde 10 gol gören sarı-lacivertliler, sadece 2 gol atabildi. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ezeli rakiplerinden sadece Trabzonspor’u bir kere yenebildi.

Jorge Jesus yönetiminde Fenerbahçe’nin derbilerde aldığı sonuçlar:

Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe
Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe 0-3 Galatasaray
Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş
Fenerbahçe 3-1 Trabzonspor
Galatasaray 3-0 Fenerbahçe

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting