Ana Sayfa / İlginç / Uzaylı varlık sahte çıktı

Uzaylı varlık sahte çıktı

ABD’de görülen sözde uzaylı sahte çıktı. Las Vegas’ta görüldüğü iddia edilen “uzaylı” görüntülerinin aslı ortaya çıktı. Görüntülerdeki varlığın Bilgisayar Üretimli İmgeleme (CGI) olduğu anlaşıldı.ABD’nin Las Vegas kentinde bir ailenin arka bahçesinde çekilen görüntü tüyler ürpertti. Görüntülerde bir “yaratığın” ne yapacağını bilemez halde davrandığı gözlemlenirken, aile ise polise verdiği ifadede arka bahçelerinde en az 2.5 metrelik, kocaman gözleri olan ve kesinlikle insan olmayan varlıklar gördüklerini söyledi.

Uzaylının da sahtesini yaptı Amerikalılar. Las Vegas’ta görüldüğü iddia edilen “uzaylı” görüntülerinin aslı ortaya çıktı. Görüntülerdeki varlığın Bilgisayar Üretimli İmgeleme (CGI) olduğu anlaşıldı.Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas kentinde 30 Nisan’da gerçekleşen olayda bir aile, polis ekiplerini arayarak evlerinin arka bahçelerine bir aracın düştüğünü iddia etti. Aynı dakikalarda bir Las Vegas polisinin vücut kamerasına gökyüzündeki bir ışık hüzmesi yansıdı. Bu ışık iddialara göre Utah ve Kaliforniya’dan bile gözüktü.

“EN AZ 2 BUÇUK METRE, KOCAMAN GÖZLERİ VAR”

Gökyüzündeki ışık görüntülerinden 39 dakika sonra 911’i arayan bir adam, gökten düşen parlak bir nesne gördüğünü ve sonra da arka bahçelerinde en az 2.5 metrelik, kocaman gözleri olan ve kesinlikle insan olmayan varlıklar gördüklerini söyledi.

ABD'de bir ailenin arka bahçesinde çekildiği iddia edilen 'uzaylı' görüntüsü ortalığı karıştırdı

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Söz konusu haberle ilişkili olarak sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler ortalığı karıştırdı. Yeni görüntülerde ise “uzaylı” olduğu iddia edilen bir “yaratığın” bahçe çitleri önünde ne yapacağını kestiremez bir halde hareket ettiği gözlemleniyor. Bazı kullanıcılar, görüntülerin filmlerde kullanılan CGI teknolojisiyle oluşturulmuş olabileceğini öne sürdü.

ABD'de bir ailenin arka bahçesinde çekildiği iddia edilen 'uzaylı' görüntüsü ortalığı karıştırdı

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting