Ana Sayfa / İlginç / Jose Sosa kiralık mı geldi?
JOSE SOSA TRABZON'A KİRALIK MI ELDİ

Jose Sosa kiralık mı geldi?

Trabzonspor Jose Sosa’yı kiraladı mı 4 ay için? Jose sosa transfer bilmecesi Trabzonspor’da. Trabzonspor son dakika haber ve gelişmeleri siteniz bilgikahini sitesinde. Trabzonspor’un Jose Sosa transferiyle ilgili Arjantinli yıldızın çıkarılan lisansında çarpıcı bir görüntü ortaya çıktı.

Jose Sosa Trabzon’a kiralık mı geldi., bonservisi alındı mı bilmecesi. Trabzonspor’un Jose Sosa transferiyle ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Bordo mavili takımın uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı Arjantinli yıldızın lisansının çıkarılmasının ardından TFF’de yer alan belgede sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor Jose Sosa’yı kiraladı mı?

JOSE SOSA KİRALIK MI
Trabzonspor Jose Sosa’yı kiraladı mı?

Trabzonspor’un Milan’dan kadrosuna kattığı ve İstanbul’a getirerek sağlık kontrollerinden geçirdiği Jose Sosa’nın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde Arjantinli yıldızın çıkarılan lisansında sözleşmenin bitiş tarihi 15 Ocak 2018 olarak göründü. KAP açıklamasının da henüz gelmemesinin ardından TFF’nin internet sitesinde Sosa’nın belgelerine göre Arjantinli yıldızın 4 aylığına kiralandığı görülmesi kafaları karıştırdı.

“EŞİ TRABZON’DA YAŞAMAK İSTEMİYOR İDDİASI”
Sosa’nın transferiyle ilgili NTV Spor’da Kırmızı Çizgi programında Mehmet Ayan, “”Sosa’nın eşi ‘Trabzon’da yaşamam’ demiş. Eşi, İstanbul’da yaşayacakmış. “Trabzonspor’un şu anda 680 milyon TL civarında. Buna, 100 milyon TL daha eklenecek Sosa transferiyle.” iddiasında bulundu.

Trabzonspor, Jose Sosa’yı transfer etti

Trabzonspor İtalya’nın Milan takımında forma giyen Jose Sosa transferin nihayet mutlu sona ulaştı. Uzun süredir bu transfer için yoğun çaba sarfeden bordo mavili ekip yöneticileri taraftarlarına müjdeli haberi verdi. Trabzonspor KAP’a gönderdiği yazıda Jose Sosa transferini açıkladı. İşte o açıklama;

”AC Milan kulübünün profesyonel futbolcusu Jose Ernesto Sosa’nın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.”

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası 2024 sonu tahmini

2024 yıl sonu Merkez Bankası dolar ve enflasyon tahmini. yıl sonu dolar ne olacak enflasyon …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting