Ana Sayfa / İlginç / Kadir Beycioğlu öldü

Kadir Beycioğlu öldü

Kadir Beycioğlu aslen nereli, neci ve kim bilgileri. Adana Altın Koza Film Direktörü olan Kadir Beycioğlu hayatını kaybetti

Kadir Beycioğlu öldü. Kadir Beycioğlu kimdir soruları. Akademisyen ve Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Direktörü Kadir Beycioğlu vefat etti. Beycioğlu, bir süredir kronik rahatsızlık çekiyordu.

Kadir Beycioğlu’nun vefat haberi, Beycioğlu’nun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda, “Dostunuz, abiniz, kardeşiniz, öğretmeniniz Kadir Beycioğlu, oğlunun yanına gitti. Acımız çok büyük” ifadeleri kullanıldı.

ZEYDAN KARALAR’DAN KADİR BEYCİOĞLU AÇIKLAMASI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar sosyal medya hesabından, Beycioğlu’nun vefat haberi üzerine bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:Altın Koza Film Festivali Direktörümüz Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Sanata, sinemaya ve Adana’ya verdiğin emekleri asla unutmayacağız. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun.”

FESTİVAL DİREKTÖRÜ ÖLDÜ

Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Twitter hesabından yapılan açıklamada da, “Festival Direktörümüz sevgili Kadir Beycioğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük, başımız sağolsun” denildi.

KADİR BEYCİOĞLU’NUN OĞLU ÖLMÜŞTÜ

Kadir Beycioğlu, geçtiğimiz yıl 15 Ağustos’ta oğlu Bora Beycioğlu’nu trafik kazasında kaybetmişti. Beycioğlu, 4 gün önce oğlunun vefatının yıldönümü nedeniyle bir paylaşım yaparak, “Bugün en büyük acımızı yaşamaya başlayalı tam bir yıl bir yıl oldu. Derin ve tarifsiz…” yazmıştı.

İlginizi Çekebilir

The Simpsons Larry öldü

The Simpsons karakteri Larry öldü. İlk bölümden beri The Simpsons’ta yer alan ‘Larry’ karakteri öldü …

Sınırsız Hosting