Ana Sayfa / Kadınca / Kadir Ezildi’den abonelerine ağır küfür

Kadir Ezildi’den abonelerine ağır küfür

Kadir Ezildi reklamını yaptığı diş macunu sonrası abonelerine hem hakaret etti hem de küfür etti üstelik bunu da dalga geçer gibi yaptı. Sosyal medyada ünlenen ve Instagramda ürün satan kadir Ezidi’in abonelerine ve takipçilerine küfür etmesi üzerine binlerce yorum yapıldı. Kadir Ezidi’nin takipçilerine ağır küfrü sonrası özür dilemesi bekleniyor ancak bu küfrü yiyen fakir takipçilerinin ise hala onu takip etmesi o küfrü hak ettiklerini gösterir diyenlerde var. En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, ürün tanıtımı yaparken kamerayı kapatmayı unutup okkalı bir küfür etti. Ezildi’nin küfür ettiğini gören takipçileri fenomeni mesaj yağmuruna tuttu.

Temizlik hastalıığı ile ünlenen Kadir Ezildi isimle bir kişi abone ve takipçilerine ağır küfür etti. Kadir Ezildi yaptığı diş macunu reklamı sonrası E.. S..kini alırsınız diyerek takipçilerini aşağıladı hakaret etti. Kadir Ezildi Temizlik Avcıları programıyla büyük bir çıkış yakalayan Kadir Ezildi, reklam yaparken kamera Kapandı sanıp okkalı bir küfür etti.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoların ardından TLC ekranlarında yayınlanan Temizlik Avcıları programı ile büyük bir üne kavuşan Kadir Ezildi, sosyal medyada büyük bir kitleye sahip.

Sivri dilliğiyle de dikkat çeken ve lafını esirgemeyen Kadir Ezildi, bir diş macunu markası için çektiği reklam videosun ardından kamerayı kapatmadığını unutup okkalı bir küfür etti. Reklam yaptığı sırada “Siz de tıklayıp alabilirsiniz. Haydi buyurun” dedikten sonra kamerayı kapattı sanıp “Eşeğin s***ni alırsınız” demesi takipçilerini şaşkına uğrattı.

Kamerayı kapatmayı unutan fenomen Kadir Ezildi okkalı küfür etti

Durumu çok geç fark eden fenomen isim sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak takipçilerinden özür diledi. Hata yaptığını kabul eden Ezildi, markayla ilgili bir durum olmadığını, çekimi 4-5 kez tekrarlamak zorunda kalması yüzünden kendine sinirlendiğini ve menajerine söylediğini dile getirdi. Ezildi “İnsanlık hali, ben markadan memnunum hiçbir şikayetim yok, size de söylenen bir kelime değildi. Kırdıysam, üzdüysem özür dilerim” dedi. Ancak bu özür kimseyi tatmin etmedi, para ve şöhreti bulan böyle davranıyor hemen kendilerine başka insanlardan üstün görüyor demeye başladı.

Kamerayı kapatmayı unutan fenomen Kadir Ezildi okkalı küfür etti

Kamerayı kapatmayı unutan fenomen Kadir Ezildi okkalı küfür etti

 

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting