Ana Sayfa / Sağlık / Kayseri şehir hastanesi randevu alma

Kayseri şehir hastanesi randevu alma

Kayseri şehir hastanesi bölümleri ve randevu alma. Kayseri şehir hastanesi tüm bölüm ve poliklinikleri ile hastaneden randevu alma yolları. Kaşseri şehir hastanesi özelikleri., bölümleri, doktorları ve poliklinikleri bilgisi.  Türkiye’nin 5. sağlık üssü olacak Kayseri Şehir Hastanesi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 5 Mayıs’ta hizmete girmesi planlanıyor.

Şehir hastaneleri randevu alma ve bölümleri Kayseri. Kayseri şehir hastanesi randevu alma MRHS ve Alo 192. Kayseri şehir hastanesi açılışı ve bölümleri ile doktorları. Hastanelerden randevu alınırken izlenecek yollar ve en kolay randevu alma yolları. hangi illerde şehir hasteneleri bulunuyor ve özellikleri ile büyüklükleri. Sivas, Nevşehir, Kırşehir ve Niğde gibi çevre illere de hizmet vererek bölge hastanesi görevi üstlenecek Kayseri Şehir Hastanesi, 4 ana hastane binası ile fizik tedavi ve adli tıp birimlerinden oluşuyor.

Fiziki yapısı ve vatandaşlara sunduğu modern hizmetlerle 5 yıldızlı otel konseptinde inşa edilen tesiste, tek kişilik ve iki kişilik tuvaletli ve duşlu lüks odalarda hastalara tedavi imkanı sunuluyor.

Hasta ve yakınlarına en modern tedavi hizmetlerinin sunulabilmesi için tasarlanan hastane binaları, bekleme sürelerinin azaltılması, hasta ve yakınlarının rahatlığı için akıllı teknolojik sistemlerle dikkati çekiyor.

Hastalar için hemen her şeyin düşünüldüğü komplekste, acil durumlarda helikopter ambulansla getirilen hastaların doğrudan ameliyathaneye veya yoğun bakım odalarına alınabilmesine olanak tanınıyor.

Sağlık hizmetlerinin Bakanlık personeli; idari, teknik ve temizlik gibi hizmetlerin ise özel sektör kanalıyla yürütüleceği şehir hastanesi konseptinde, her hastanın refakatçi personel eşliğinde vakit kaybetmeden hizmet alabilmesi amaçlanıyor.

Hastane bünyesinde oluşturulan ve 7/24 görev yapacak olan çağrı merkezi, oluşabilecek her türlü aksaklık ve ihtiyaç durumunda anında müdahale imkanı sağlayacak.

– “4 bin 500 kişiye istihdam”

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli: “Şimdiye kadar açılan şehir hastaneleri arasında en büyüğü. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla ayın 5’inde hastanemizi açmış olacağız. Bin 607 nitelikli yatağa sahip olan hastanemizde 350 poliklinik, 43 ameliyathane ve 253 yoğun bakım yatağımız mevcut. Fizik tedavi hastanesinin yanı sıra ayrı bir blokta bulunan yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesi de kompleks içinde yer alıyor. Hastanemiz 466 bin metrekare kapalı alan ve 281 bin metrekare açık alana sahip. 3 bin 200 araç kapasiteli kapalı otoparkımız var. Hastanemizde ortalama 4 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak. Bunun 3 bine yakını kamu, kalan kısım ise özel sektörde yer alacak. Hastanemizde ayrıca bine yakın doktorumuz görev yapacak. Burada açacağımız hastanemizle yoğun bakım yatağımız 150’den 256’ya çıkmış oluyor. Bu da bölgede çevre illerin tüm hizmetlerini hastanemizde toplayabileceğimiz anlamına geliyor. Diğer taraftan nitelikli hizmetleri burada oluşturacağız.”

Hastanenin fiziki yapısı oluşturulurken hasta ve yakınlarının her türlü konforunun düşünüldüğünü vurgulayan Benli, bu sayede vatandaşa en kaliteli sağlık hizmetinin sunulacağını dile getirdi.

Hastanenin teknoloji direktörü Afşin Yüce ise kullanılan teknolojik imkanlara dikkati çekerek hastane bünyesinde tüm Kayseri’nin yükünü kaldırabilecek boyutta bilgi işlem merkezi oluşturulduğunu ifade etti.

Hastanenin teknolojik altyapısında yerli yazılımlar kullanıldığına dikkati çeken Yüce, bilgisayar altyapısında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından geliştirilen milli işletim sistemi Pardus’un kullanıldığını kaydetti.HASTANE RANDEVU ALMA YOLLARI
Sağlık Bakanlığı’nın bir hizmeti olan ve hastalara istediği hastane ve doktordan randevu alma imkanı sağlayan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Vatandaşlar sistemi kullanarak işlemlerini kolayca halledip muayene için randevu alabiliyor. Peki, MHRS’den nasıl randevu alınır? İşte merak edilen detaylar…

MHRS RANDEVU ALMA İŞLEMLERİ

MHRS hastane randevu alma sistemiyle hastanelerden randevu almak oldukça pratik. Hem online olarak hem de telefon kullanarak ulaşılabilen MHRS hastane randevu alma sistemiyle istediğiniz hastanede istediğiniz doktora randevu alabilme şansınız bulunuyor. İnternet ya da telefon aracılığıyla randevu alabilirsiniz.

İNTERNET ÜZERİNDEN ONLİNE RANDEVU

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerden randevu almak isteyen hastalar, MHRS’nin resmi internet adresi olan “www.hastanerandevu.gov.tr” adresinden gerekli adımları uygulayarak kolayca randevu alabilirler. Daha önceden üyelik kaydınız yok ise “Randevu Al” butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan ekrandan “Üye Ol” seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle istediğiniz hastane ve hekimi seçerek, hangi gün ve saate istiyorsanız randevunuzu oluşturabilirsiniz. Ayrıca MHRS mobilde randevu almak için ise akıllı telefonunuzdan MHRS uygulamasını indirerek üyelik kaydınız yoksa oluşturabilir, var ise kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak randevunuzu alabilirsiniz.

RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TELEFONLA RANDEVU

MHRS’den randevu almanın bir diğer yolu da telefon kullanmak. Mobil ya da sabit hatlarınızı kullanarak Sağlık Bakanlığı’nın “ALO 182” çağrı merkezini arayarak, randevu oluşturabilirsiniz. ALO 182’yi aradığınızda işlemlerinizi yapmada size çağrı merkezi elemanı yardımcı olacak ve istediğiniz hastane ve hekime randevu alabileceksiniz.

HASTANE RANDEVUSU NASIL İPTAL EDİLİR?

MHRS’den İnternet ya da telefon kullanarak aldığınız hastane randevularını istediğiniz takdirde iptal edebilirsiniz. MHRS iptal işlemini yapmak ise oldukça kolay, randevunuzu iptal edebilmek için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde, kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan ekranın üst bölümünde yer alan “Randevu Geçmişi” kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun sağ tarafındaki “İptal Et” butonuna basarak randevunuzu iptal edebilirsiniz. ALO 182 çağrı merkezini arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde randevu iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS’DEN ALINAN RANDEVU NASIL GÖRÜLÜR?

MHRS’den aldığınız randevuları, www.mhrs.gov.tr adresine kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra “Randevu Geçmişi” kısmından görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, ALO 182 çağrı merkezini arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

MERKEZİ HEKİM RANDEVU SİSTEMİ (MHRS) NEDİR?

Sağlık Bakanlığı, Türkiye”de daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılması amacı ile Sağlıkta Dönüşüm Projesi”ni yürürlüğe koymuş ve bu program kapsamındaki çalışmaları büyük ölçüde gerçekleştirmiştir. Bu programın en önemli çalışmalarından biri de Merkezi Hekim Randevu Sistemi”dir. MHRS; Alo 182 Çağrı merkezi üzerinden, internetten, mobil uygulamalardan hastanelerimizden ve aile hekimlerimizden vatandaşlara %99,6 erişilebilirlik seviyesinde hizmet verebilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting