Ana Sayfa / İlginç / Cem Küçük emekli olmaya hazırlanıyor

Cem Küçük emekli olmaya hazırlanıyor

Cem Küçük isimli gazetecinin emeklilik ve köy yaşamı ile ilgili son yazısı, “Cem Küçük tası tarağı toplayıp emekli mi oluyor” sorularını gündeme getirdi. Cem Küçük’ün emekliye ayrılması bazı insanlar için şaşırtıcı olmayacak gibi.

Cem Küçük emeklilik özlemi içinde mi sorusu gündemde. Son dönemin en tartışmalı iktidar yanlısı isimlerinden biri olan Cem Küçük’ün en büyük hayali emekli olup köye yerleşmek olduğu öne sürülüyor. Son ifşa olayından sonra Cem Küçük’ün moralinin çok bozuk olduğu, isyan noktasında sinirli olduğu öne sürülüyor. İşte Kücük Cem diye de hitap edilen Cem Küçük’ün son yazısından ilginç bir bölüm:

Suç örgütü lideri Sedat Peker‘in hedefinde olan yandaş gazeteci Cem Küçük, son yazısında emekliliği övdü.
Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” dediği suç örgütü lideri Sedat Peker’den video tehdidi geldi. Küçük son yazısında emekliliği anlatıp, ‘her şeyi bırakıp köyde yaşam kuranları’ anlattı.

Küçük’ün bugünkü “Kendinizi iyi hissetmek için…” başlıklı yazısında emeklilikten bahsettiği satırlar dikkat çekti.

Küçük’ün bugün yayınlanan yazısından bir bölüm şöyle:

“Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor.
Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.
Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az…
Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…”

CEM KÜÇÜK KİM NECİ VE NERELİ

CEM KÜÇÜK KİMDİR?
Cem Küçük (d. 1978, Zonguldak ), Türk gazeteci, yazar ve tercüman. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı’nı bitirdikten sonra uzun yıllar yazarlık ve çevirmenlik yaptı. Medyaya girişi editörlük yaparken tanıştığı Rasim Ozan Kütahyalı ile başladı.
Doğum tarihi : 1978

Kaç yaşında: 42 yaşında

Nereli : Zonguldak, Türkiye

Eğitim : İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

Cem Küçük (d. 1978, Zonguldak ), Türk gazeteci ve yazar. Günümüzde Türkiye Gazetesi’nde yazarlık yapmaktadır.

1978 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk öğretim ve orta öğretimini Zonguldak’ta tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra ilk iş olarak Profil Yayınları’nda editörlük yaptı. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başladı. Televizyon dünyasına ilk adımını TVNET ile attı. Yeni Şafak gazetesinden ayrıldıktan sonraki durağı Star gazetesi oldu. Bir süre 24 TV’de siyaset programı yaptı. Cem Küçük şu anda Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Ayrıca birçok konuda kitap yazmıştır.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting