Ana Sayfa / Yaşam / Kemal Çebi nereli, neci ve yaşı

Kemal Çebi nereli, neci ve yaşı

Kemal Çebi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nı kazanabilir mi sorusu. CHP’nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Kemal Çebi aslen nereli,neci ve kim soruları soruluyor. CHP MYK, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Kemal Çebi İstanbul Küçükçekmece’de CHP’nin belediye başkan adayı olarak öne çıkıyor. Kemal Çebi, Küçükçekmece’de kazanabilir mi diye CHP teşkilatlarınca soruluyor. Kılıçdaroğlu’nun MYK’ya CHP’nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olarak Kemal Çebi’yi sunduğu, Çebi’nin isminin CHP MYK’dan geçtiği belirtildi.
İMAMOĞLU’NUN İSTEDİĞİ İSİM MYK’DAN GEÇTİ
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinin Belediye Başkan adayı olarak Kemil Çebi’yi istiyordu.

PARTİ MECLİSİ’Nİ SUNULACAK
Kemal Çebi’nin CHP’nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olarak PM’ye sunulması, Çebi’nin isminin CHP PM’de tartışılması bekleniyor.

KEMAL ÇEBİ MEMLEKETİ, YAŞI, NECİ

1956 yılında Trabzon’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisat Bilimleri Fakültesini 1982 yılında bitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan Kemal ÇEBİ 47 yıldır Küçükçekmece’de yaşamaktadır.

SHP ve CHP de 9 yıl ilçe yöneticiliği, dört dönem Küçükçekmece CHP ilçe Başkanlığı yaptı. 15 Temmuz 2013 tarihinde İlçe Başkanlığından ayrılarak Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Eğilim Yoklamasında sandıktan birinci çıktı aday yapılmadı.

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Sınırsız Hosting