Ana Sayfa / Gündem / Khat nasıl bir bitki ve ne yapıyor
KHAT BİTKİSİ

Khat nasıl bir bitki ve ne yapıyor

Khat nedir, khat nasıl bir bitki ve Khat bitks-isinin özelliği ne diye çok yakında çok aranacak. AHL’de Khat bitkisi ele geçirildi. Peki nedir Bu khat ve özelliği ne yasak olmasının nedeni ne çok ilginç bilgiler var. İnsanı delirten bitki olan khat bilinç bozukluğu ve yanılsıma yapıyor çok tehlikeli.

Khat bitkisi ilk kez Atatürk Havalimanı’nda ele geçirildi. Khat delilik bitkisi olarak da biliniyor. Khat’ı kimler neden kullanıyor ve bu bitki neden çok tehlikeli sorusu çok önemli. Kenya’nın başkenti Nairobi’den İstanbul Atatürk Havalimanına gelen uçaktan inen bir yolcunun 2 valizinde 34 kilo 239 gram Khat ele geçti.
Atatürk Havalimanında görevli Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kenya’nın başkenti Nairobi’den gelen uçaktaki bir yolcudan şüphelendi. 24 yaşındaki A.Ç durduruldu.

Atatürk Havalimanında yakalandı İki valiz dolusuÜst aramasında suç unsuruna rastlanmadı. Beraberinde getirdiği 2 valiz açıldı. Valizlerde 34 kilo 239 gram Khat ele geçti. A.Ç gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

KHAT NASIL BİR BİTKİ VE NE YAPIYOR?

KHAT, Yemen ve Doğu Afrika’nın yüksek bölgelerinde yetiştirilen Catha Odulis bitkisine verilen yöresel isim. Khat bilinç bozukluğu ve yanılsamaya neden oluyor.

İlginizi Çekebilir

Kutlu Partisi kurucusu kim, üyeleri

Kutlu Partisi kim tarafından kuruldu, Kutlu Partisi kurucular kurulu kimlerden oluşuyor. Yusuf Halaçoğlu’nun kurduğu yeni …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting