Kim milyoner 1 milyon liralık soru. atv Kim Milyoner Olmak İster 10 Eylül 1 milyon liralık soru ve cevabı. Kim Milyoner İster yarışmasında eşine az rastlanan anlardan biri yaşandı. Yarışmaya katılan Rabia Birsen Güvercin, başarılı bir performans sergileyerek milyonluk soruya gelmeyi hak etti. Son soruda, “Türkiye’deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?” diye soruldu.
Popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunu 24 yaşındaki yarışmacı Rabia Birsen Göğercin,1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı.
1 haftalık süre zarfında bilgilere tekrar baktığını söyleyen 24 yaşındaki yarışmacı, “Örnek soru yok. 4 tane ya da 5 tane. Hiçbir fikrim yok. Ne geleceğine dair hiçbir fikrim yok. Umarım bildiğim yerden gelir” açıklamasında bulundu.
Son soruda “Türkiye’deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?” sorusu soruldu. Şıklar ise “Ş,V,G,H” olarak verildi.