Ana Sayfa / Kadınca / Kırışıklık nasıl giderilir, kırışıklık maskesi

Kırışıklık nasıl giderilir, kırışıklık maskesi

Yüzdeki kırışıklıklar için maske tarifi. Güzellik ve estetik püf noktaları. Evde kırışıklık giderici maske tarifi. yüzdeki kırışıklıkları yok eden en kolay yöntem.

Kırışıklık nasıl giderilir, kırışıklık yok eden maske tarifi. Evde yüz maskesi ve kırışıklıkları giderme.Neredeyse her kadının mutlaka araştırdığı, kırışıkların olmadığı kusursuz bir cilt için yapılması gereken yöntemler, bu haberimizde yer alıyor. Yaşlanma belirtisi olarak karşımıza çıkan kırışıklardan endişeleniyorsanız, korkmayın. Bu yöntem ile yüzdeki tüm kırışıklar ortadan kalkacak. Pek kırışıkları nasıl tedavi ederiz? Kırışıklardan nasıl kurtuluruz? Detaylar haberimizde.

10 YAŞ GENÇLEŞTİREN KOLAY MASKE TARİFİ

Yaş almanız, genetik yapınız, gün içi koşuşturma, stres, çevresel etkenler gibi sebeplerden dolayı yüzde karışıklıklar ortaya çıkabilir. Kırışıkların en büyük nedenlerinden birisi de yaşlanmanın belirtesi olarak bilinir ve ilk önce yüz bölgesinde meydana gelir.

Fakat evde bulunan malzemeler ile kırışıklardan kurtulmanın doğal yöntemleri olarak kolayca ve kısa sürede bu durumu çözebilirsiniz. Eğer kırışıklıklar derinleşmeden bu durumun önüne geçerseniz, izler meydana geldikten sonra onları yok etmeye çalışmaktan çok daha kolay olacaktır. Peki kırışıklık nasıl önlenir? Kırışıklıktan nasıl kurtuluruz? İşte kırışıklığı ortadan kaldırmanın yolları.

haberici1-002.jpg

YÜZDEKİ KIRIŞIKLIĞA BİREBİR MUZ MASKESİ

1 adet muz
1 tatlı kaşığı pirinç unu

HAZIRLANIŞI

İlk olarak 1 adet muzu ezerek püre şekline getirin. Sonra içerisine pirinç ununu ekleyerek önceden temizlediğiniz yüzünüze iyice sürün. Yaklaşık 15 dakika civarında beklettikten sonra yüzünüzü, bol su ile güzelce durulayın. Uyguladığınız bu maske, yüzdeki kırışıklıkları yok ederken aynı zamanda ölü deriyi de temizlemeye yardımcı olur.

BAL, PATATES VE YUMURTA AKI MASKESİ

Bu kırışıklık maskesi, doğru ve düzenli bir şekilde uygulandığında yüzde bulunan kırışıklıkları yok eden önemli derecede etkili ve başarılı sonuçların elde edildiği bir maske olarak bilinir.

MALZEMELER

1 yemek kaşığı bal
1 tane patates
1 adet yumurtanın akı

HAZIRLANIŞI

İlk olarak patatesin kabuklarını soyun ve rendeleyin. Ardından rendelenmiş patatesi, yumurta akını ve balı uygun bir kabın içerisine alarak iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı, yüzünüze güzelce sürdükten sonra yaklaşık 25-30 dakika kadar bekletin. Sonra yüzünüzü bol su ile durulayın ve bu maskeyi haftada 1 kez uygulayın.

haberici2-005.jpg

YÜZDEKİ LEKELERİ VE KIRIŞIKLIKLARI GİDERMEK İÇİN MASKE

Yüzdeki lekeleri ve kırışıklıkları gidermek için maske evde kısa süre içerisinde hazırlanabilir. Düzenli olarak uygulandığında ciltteki değişiklikler kısa süre içerisinde fark edilebilir.

MALZEMELER

1 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
4-5 Damla elma sirkesi
Yarım çay kaşığından daha az bal

HAZIRLANIŞI

Bütün malzemeleri uygun bir kabın içerisine ekleyerek iyice karıştıralım. Elde ettiğiniz bu karışımı güzelce yüzünüze uygulayın ve yaklaşık 10-15 dakika civarında beklettikten sonra yüzünüzü bol suyla iyice yıkayın.

İlginizi Çekebilir

Fevzi Kardeseci öldü

Yeşim Erçetin’in kocası Fevzi Kardeseci öldü. ABD’de yaşayan Yeşim Erçetin eşini kaybetti. 2 yıl önce …

Sınırsız Hosting