Ana Sayfa / Kadınca / Kıvanç Tatlıtuğ babalık heyecanı yaşıyor

Kıvanç Tatlıtuğ babalık heyecanı yaşıyor

Kıvanç Tatlıtuğ 44 yaşında baba oluyor.  başak dizer hamile ve bebek bekliyor. 2016 yılında dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden müjdeli haber geldi. Şimdilerde oyuncu eşinin yanında Mardin’de olan Dizer’in hamile olduğu iddia edildi. 44 yaşındaki ünlü stil danışmanı, ‘hamilelik’ iddialarını doğruladı.

Kıvanç Tatlıtuğ 44 yaşında baba olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hamile eşi Başak Dizer’i biran olsun yalnız bırakmıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, beş yıl önce Fransa’da nikah masasına oturmuştu. Sade bir törenle Paris’te hayatlarını birleştiren çift bebek heyecanı yaşıyor.
‘HAMİLELİK’ İDDİASI!


44 yaşındaki stil danışmanının üç aylık hamile olduğu öğrenildi. Başak Dizer, tv8’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına gönderdiği mesajla ‘hamilelik’ iddialarını doğruladı.
Başak Dizer Tatlıtuğ, “Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz” açıklamasını yaptı. Anne adayı, bebeğin cinsiyetinin ise henüz belli olmadığını söyledi.
HAZİRAN AYINDA YALANLAMIŞTI
Öte yandan stil danışmanı Başak Dizer’in geçtiğimiz haziran ayında hamile olduğu iddia edilmişti. Dizer, bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği Instagram paylaşımına cevap vererek ‘hamilelik’ iddiasını yalanlamıştı.
Sosyal medyada arkadaşına mesaj gönderen Başak Dizer Tatlıtuğ, “Tatlım değil, değil. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber” ifadelerini kullanmıştı.
EŞİN YALNIZ BIRAKMIYOR
Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Tatlıtuğ, geçtiğimiz ay yeni filmi ‘Aşıklar Bayramı’nın çekimleri için Kars’a gitmişti. Ünlü oyuncuyu, eşi Başak Dizer yalnız bırakmamıştı.

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat intihar etmek istedi

Dilan Polat hapiste intihara kalkıştı iddiası.  Cezaevindeki sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın son sağlık durumu …

Sınırsız Hosting