Ana Sayfa / Kadınca / Kızıl Goncalar 2 bölüm ceza geldi

Kızıl Goncalar 2 bölüm ceza geldi

Kızıl Goncalar RTÜK cezası ne oldu kaç bölüm ceza geldi, FOX TV’ye kesilen kızıl Goncalar cezası ve ayrıntıları. RTÜK,  Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV’ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. 

Kızıl Goncalar dizisine 2 bölüm yayınlanmama cezası geldi RTÜK’ten. RTÜK’ün kızıl Goncalar dizisi cezası ve Fox TV’ye erilen ceza. Kızıl Goncamlar dizisi 2 bölüm yayınlanmayacak ceza nedeniyle. Cezanın “toplumun milli ve manevi değerlerine” aykırılık gerekçesiyle verildiği belirtildi

CHP’nin RTÜK üyesi İlhan Taşçı, RTÜK’ün FOX TV ve diğer televizyon kanalllarına verdiği cezaları paylaştı.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ TARİKAT BÖLÜMÜ VETEPKİLER

KIZIL GONCALAR’IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kızıl Goncalar’ın ilk bölümü; Beste’nin Meryem’i işe alarak ailesini terk etmesi ile sonlanmıştı. Hasta olan Suavi’nin durumunu gören Meryem ve kızı ona yardım etmek için evde kalmıştı ama bir anda eve gelen Levent ve Mira tanımadığı iki kadını evlerinde bulunca şaşırmışlardı. Dizinin ikinci bölümünde Mira, annesinin kaçarak gitmesinin sorumlusunun babası Levent olduğunu düşünerek onu suçlar. Bir yandan Meryem kızının Cüneyd ile evlendirileceğini öğrenir, bunu engellemeye çalışır.

KIZIL GONCALAR DİZİİ AMACI NE KİMLER OYNUYOR KONUSU

Kızıl Goncalar konusu ve oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ı başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi tartışmaları da beraberinde getirdi. Kızıl Goncalar konusu ve karakterleri dikkat çekerken, dizi pazartesi akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek. İşte, Kızıl Goncalar konusu ve oyuncuları…

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR KARAKTERLERİ

Levent Alkanlı (Özcan Deniz)
Meryem Tezel. (Özgü Namal)
Cüneyd Güneş (Mert Yazıcıoğlu)
Sadi Hüdayi Güneş (Erkan Avcı)
Beste Özdemir Alkanlı (Hazal Türesan)
Naim Tezel. (Mert Turak)
Hasna Güneş (Selen Öztürk)
Suavi Alkanlı (Şerif Erol)

İlginizi Çekebilir

Ru dizisi izle GAİN

Ru dizisi Meryem Uzerli başrolde. GAİN Ru dizisi izle tüm bölümleri. Meryem Uzerli’nin son oynadığı …

Sınırsız Hosting