Ana Sayfa / Kadınca / Kobra Murat ‘Kobram’ mış!

Kobra Murat ‘Kobram’ mış!

Kobra Murat, Hakan Ural son günlerin medyadaki flaş isimleri. Ortak özellikleri ise Erdoğan sevgisi. kobra murat, Erdoğan7ın kendisini çok sevdiğimi ve kendisine ‘Kobram’ diye hitap ettiğini açıkladı. Kobra Murat siyaset için de açık kapı bıraktı milletvekilliği teklifine açık olacağını ima etti. Kobra Murat olarak bilinen Murat Dinavdiler, katıldığı Roman Buluşması’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’la sohbet ettiklerini söyleyerek Erdoğan’ın kendisine ‘Kobram’ şeklinde hitap ettiğini söyledi.

Kobra Murat Erdoğan’ın kendisine ‘Kobram’ diye seslendiğini söyledi. Roman Buluşmalarının ardından Romanların ünlü şarkıcısı Kobra murat medyanın en çok ilgi gösterdiği ünlü oldu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 2023 Roman Buluşması’nda yer alan ünlüler arasında ‘Kobra Murat’ da vardı.

Kobra Murat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaşadığı anları Haber Global’de anlattı.

‘CUMHURBAŞKANIMIZ ALLAH’IN NURU BİR İNSAN’

“Cumhurbaşkanımız ‘Kobram’ diyor bana” diyen Kobra Murat, “Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah’ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde gezip yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. Allah başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Sınırsız Hosting