Ana Sayfa / Spor / Konferans Ligi Başakşehir ve Konya’nın rakipleri

Konferans Ligi Başakşehir ve Konya’nın rakipleri

Başakşehir, İsrail takımıyla eşleşti. Konferans Ligi Konyaspor ve Başakşehir’in rakipleri belli oldu. UEFA Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. İlhan Palut yönetimindeki İttifak Holding Konyaspor Belarus ekibi BATE Borisov ile Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir ise İsrail ekibi Maccabi Netanya eşleşti.

Konyaspor, Belarus takımı BATE Borisov ile Başakşehir ise İsrail takımı Maccabi Netanya ile eşleşti konferans liginde. İlk kez geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen ve İtalyan devi Roma’nın şampiyonluğu ile tamamlanan UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’nde temsilcilerimizin rakipleri belli oldu.

Turnuvaya ikinci turdan katılan temsilcilerimiz İttifak Holding Konyaspor Belarus ekibi BATE Borisov ile eşleşirken Başakşehir ise İsrail ekibi Maccabi Netanya eşleşti.

Yeşil-beyazlı ekip ilk maçı deplasmanda, Turuncu-lacivertli takım ise ilk maçı evinde oynayacak. Konferans Ligi 2. eleme turunun ilk maçları 21 Temmuz’da, rövanşları 28 Temmuz’da oynanacak.

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting