Ana Sayfa / Kime Ait / Konutta indirim kampanyası ve firmalar

Konutta indirim kampanyası ve firmalar

Konut indirim kampanyasına katılan firmalar ve projeler netleşiyor. Konut kredi zfaizlerinni aşağıya çekilmesinin ardından 41 büyük inşaat firması konut indirim kampanyası başlattı. konutta indirim kampanyasına dahil olan projeler ve firmaları listesi. 

Konut indirim kampanyası firmalar ve projeleri. yeni ev alacaklar için hem konut kredi faizi düştü hem de 41 firma birçok projesinde daire fiyatlarını indirdi. Bankalardan gelen faiz indirimi sonrası bir açıklama da konut sektörü yetkililerinden geldi. Yapılan açıklamaya göre 41 firmanın katıldığı kampanya 15 Haziran’a kadar sürecek. Kampanya sürecinde peşin ve kredili alımda yüzde 20 indirim yapılacak. Peşinat tutarı ise yüzde 5’e çekildi.
FAİZ ORANI YÜZDE 0.98’E ÇEKİLMİŞTİ

KONUTDER, İNDER ve GYODER üyesi inşaat firmaları ortak açıklama yaptı. Kamudan gelen KDV ve tapu harcı indirimi sonrası geçtiğimiz günlerde konut kredi faizi de yüzde 0,98’e çekilmişti.

41 FİRMA KATILIYOR

Şimdi özel sektörden bir adım geldi. 41 inşaat şirketi peşin ve kredili alımda yüzde 20 indirim yapacağını açıkladı. Kampanya 15 Haziran’a kasar sürecek. Kampanya kapsamında peşinat oranı da yüzde 5’e çekildi.

Kampanyaya katılan firmalar arasında Ağaoğlu, Sinpaş, Tahincioğlu, Sur Yapı, Teknik Yapı, Demir İnşaat, Babacan İnşaat, DAP Yapı, İş GYO, Kuzu İnşaat, Artaş gibi firmaların katıldığı öğrenildi. Kampanyanın toplam 150 projede hayata geçirilmesi planlanıyor.

İlginizi Çekebilir

My Home Koltuk Mobilya iflas etti

My Home Koltuk Mobilya kime ait, hangi şirketin fabrikası nerede neden iflas etti soruları. Türkiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting