Ana Sayfa / Gündem / KPSS 22 Ekim sonuç

KPSS 22 Ekim sonuç

22 Ekim KPSS sonuçları açıklanıyor. KPSS sonuç ekranı ve sorgulama. Kamuda görev almak isteyenlerin katıldığı KPSS sınavları geride kaldı. Alacakları puan ile tercihte bulunacak olan adaylar KPSS sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekliyor. ÖSYM’nin takvimine göre KPSS sonuçları 22 Ekim tarihinde açıklanacak.

KPSS 2020 sonuçları 22 Ekim öğrenme. KPSS sonuçları için geri sayım sürüyor. KPSS’de Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT sınavlarını geride bırakan adaylar şimdi ise ÖSYM’nin açıklayacağı sonuçları bekliyor.

KPSS sonuçlarının açıklanma tarihi geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. Sonuçlar internet üzerinden sorgulanacak ve evlere sonuç belgesi gönderilmeyecek.

KPSS SONUÇ SORGULAMA EKRANI

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sonuçları, 22 Ekim Perşembe günü açıklanacak.

Sınav sonucunu öğrenmek isteyen adaylar, ÖSYM’nin sonuç sayfasına girdikten sonra T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle sonuçlarını ulaşabilirler.

KPSS SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANABİLİR Mİ?

Corona virüsü sebebiyle bu sene ÖSYM’nin yaptığı birçok sınavın tarihlerinde gecikmeler yaşandı. Ancak ÖSYM, bazı sınavların sonuçlarını erken erişime açtı. KPSS sonuçları da ÖSYM’nin yoğunluk durumuna göre daha erken ya da daha geç açıklanabileceği tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Mehmet Sıddık Akış görevden alındı

Hakkari Belediye başkanı görevden alındı vali kayyım olarak atandı. Mehmet Sıddık Akış, Hakkari Belediye Başkanlığı …

Sınırsız Hosting