Ana Sayfa / Gündem / KPSS sorular 2019 ne zaman?

KPSS sorular 2019 ne zaman?

Bugün yani 14 Temmuz Pazar günü KPSS 2019 yapıldı ve adaylara ilginç sorular yöneltildi. Amerikan armudu ve seyit onbaşı sorularının da yer aldığı 2019 KPSS sorularının tümünün ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM, KPSS 2019 soru ve cevaplarını kısa süre içinde açıklayacak. KPSS soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak? ÖSYM KPSS sorularını ve cevaplarını henüz yayımlamadı fakat sınav sonuç tarihini duyurdu. KPSS sınav sonuçları 29 Ağustos 2019’de açıklanacak. KPSS soru ve cevaplarının sınavın gerçekleştiği tarihten itibaren ortalama 4 gün içerisinde ÖSYM tarafından yayınlanması bekleniyor.

2019 KPSS soruları içinde amerikan armudu, İlk sondaj gemimiz ve Seyit Onbaşı’nın batırdığı savaş gemisi gibi birbirinden ilginç sorular bulunuyordu. Şimdi memur olmak isteyen ve KPSS 2019 sınavına giren adaylar KPSS soru ve cevaplarının tümünü merak ediyor. Memur olmak isteyenlerin girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tamamlandı. Adaylar şimdi de puan hesaplaması yapmak için KPSS soruları ve cevaplarının yayımlanmasını bekliyor. Peki KPSS soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM, KPSS soru ve cevapları yayımlama tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi paylaşmadı.

KPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

14 Temmuz’da yapılan KPSS’nin soru ve cevaplarının sınavın gerçekleştiği tarihten itibaren ortalama 4 gün içerisinde ÖSYM tarafından yayınlanması bekleniyor. Ancak KPSS soru ve cevaplarının yayınlanması konusun da ÖSYM tarihsel değişiklik yapabilmekte.

KPSS SINAV SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM takvimine göre KPSS sonuçları 29 Ağustos 2019 günü açıklanacak. 2019 KPSS Sonuçları açıklandığı an ÖSYM’nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak. Sınav sonucunu öğrenebilmek için T.C. Kimlik Numaranız ile size özel belirlenen ÖSYM Aday Şifrenizi sisteme girmeniz yeterli olacaktır.

İlginizi Çekebilir

Edirne tiny house yasağı

Edirne’de küçük ev yani tiny house yasağı başladı. tarım arazilerine kurulan küçük evler kaldırılıyor. Edirne …

Sınırsız Hosting