Ana Sayfa / Kime Ait / Krasnodar güçlü mü, nerenin takımı?

Krasnodar güçlü mü, nerenin takımı?

Fenerbahçe’nin Avrupa kupasındaki rakibi Krasnodar diye bir takım oldu. Rusya’nın takımlarından biri olan Krasnodar’ın nasıl bir takım olduğunu, kuruluşu, gücünü ve futbol yapısını sizler için analiz ettik. Krasnodar Fenerbahçe’yi yenebilir mi diye şimdiden iddiacılar sorgulamaya başladı. Krasnodar Fenerbahçe ve Fenerbahçe Krasnodar maçlarının tarihi ve canlı yayın kanalı da belli oldu. İşte habermuduru.com olarak Krasnodar ile ilglii tüm merak edilenleri bu makalede bir araya getirdik. 

Avrupa Kupası’ndaki takımlarımızdan Fenerbahçe, Rusya’nın güçlü ekiplerinden Krasnodar ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Krasnodar maçı ilgi çekecek. Krasnodar hem mali yapısı, hem kulüp yapısı hem de futbol mantalitesi olarak Fenerbahçe’den geri durumda. İşte Krasnodar takımı ile ilgili gen geniş bilgi ve futbol sistemi ile kulübünün yapısı ve maçlarını oynadığı stadın özellikleri.

KRASNODAR FENERBAHÇE CANLI 16 ŞUBAT 2017’DE OYNAYAÇAK

FENERBAHÇE, AVRUPA KUPASI MAÇINDA İLK KARŞILAŞMAYI KRASNODAR İLE DEPLASMANDA YANİ RUSYA’DA OYNAYACAK. UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turunda Krasnodar takımı ile eşleşen Fenerbahçe, ilk maçı deplasmanda oynayacak. Daha sonra ilk maçı ise kendi evinde oynayacak. Bu mücadele öncesinde temsilcimizin rakibini tanıyalım…

Rusya Premier Ligi’nde mücadele eden bir spor kulübüdür. Maçlarını 20 Ekim 2016 itibarıyla 34219 kapasiteli Kuban Stadı’nda devam ettirmektedir.

Rusya’nın en güçlü takımlarından biri Krasnodar. Ancak Krasnodar’da dünyaca tanınan futbol yıldızları yok. İlk maçlar 17 Şubat tarihinde deplasmanda oynanacaktır. Krasnodar Rusyan’nın takımıdır.
Kuzey Kafkasya’da Rusya Federasyonu’na bağlı Krasnodar Kray’ın yönetim merkezi olan Krasnodar kentinin futbol takımıdır. 2008 yılında kurulmuştur. Renkleri yeşil ve siyahdır. Rusya Premier Ligi’nde mücadele eden FK Krasnodar Maçlarını 20 Ekim 2016 itibarıyla 34219 kapasiteli Kuban Stadı’nda oynamaktadır. 2016-2017 sezonunda Rus teknik direktör Igor Shalimov takımın başındaki isimdir.
FK Krasnodar mücadele ettikleri “I GRUBU”na üçüncü ön eleme turu ve play-off oynayarak kaldı. Üçüncü eleme turunda Malta’nın Birirkara FC ekibini 3-1 ve 3-0’lık skorlarla eledi. Play-off grubunda ise Arnavutluk takımı FK Partizani Tirane’yi 4-0 ve 0-0’lık skorlarla eledi.

FK KRASNODAR I GRUBUNDA KAÇINCI OLDU?

UEFA Avrupa Ligi 2016-2017 sezonu I Grubu’nda FC Salszburg, OGC Nice ve Schalke 04 ile eşleşti. FC Salzburg ile evinde 1-1 berabere kalırken, deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Fransız ekibi OGC Nice’ı evinde 5-2 gibi bir skorla yendi, deplasma 2-1 yenildi. Schalke’ye ise 1-0 ve 2-0’lık skorlarla yenilse de grup ikincisi olmayı başardı.

FK KRASNODAR – FENERBAHÇE MAÇ TARİHİ NE ZAMAN? SON 32 TURU MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

UEFA Avrupa Liginde son 32 turu maçları, 16 ve 23 Şubat 2017’de oynanacak.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting