Ana Sayfa / Kime Ait / Kurban Bayramı ücretli ve ücretsiz yollar ve köprüler

Kurban Bayramı ücretli ve ücretsiz yollar ve köprüler

Kurban Bayramı 10 günlük tatilde ücretli ve ücretsiz yol ve köprüler dikkat çekiyor. tatil nedeniyle yoğunluk yaşanan yollar. 26 ağustos trafiği yoğun olan bölgeler ve 27 Ağustos trafik durumu bolu, Ankara, İstanbul, TEM, Köprüler ve Osmangazi köprüsü. Bu yıl 2017 kurban Bayramı tatilinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi köprüsü yine ücretli diğer köprü ve otobanlar ücretsiz. 

2017 kurban bayramı 10 günlük tatilde yoğun olan yollar ve trafik durumu dikkat çekiyor. 10 günlük Kurban Bayramı tatilini Yunanistan’a tercih eden vatandaşlar İpsala Sınır Kapısı’nda yoğunluk oluşturdu.

Dün akşam ve sabahın erken saatlerinde araçları ile yola çıkarak Yunanistan’a gitmek isteyen Türk tatilciler sınır kapısında saatlerce bekledi. Sınır kapısında 5 kilometrelik araç kuyruğu oluşursunken yoğunluğun ilerleyen saatlerde de artmasının beklendiği belirtildi.

KUYRUK 12 KİLOMETREYE ÇIKTI

Edirne’de Yunanistan’a açılan İpsala Sınır Kapısı yolunda, gurbetçi ve tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Yaz tatillerini memleketlerinde geçirdikten sonra yaşadıkları Avrupa ülkelerine dönmek isteyen gurbetçilerin uzun kuyruklarına, 10 günlük Kurban Bayramı tatilini Yunanistan’da geçirmek isteyenlerde eklenince, gece 7 kilometre olan araç kuyruğu gündüz saatlerinde 12’ye yükseldi.

İpsala Sınır Kapısı’na gitmek için kuyrukta bekleyenler, yol çalışmaları ve çevrede kişisel ihtiyaçların karşılanabileceği tesislerin olmamasından yakınırken, gümrüklerin özellikle yoğun zamanlarda daha hızlı çalışmalarını istedi.

İlginizi Çekebilir

Kotta idrar lekeli pantolon furyası

Kot pantolonda idrar lekesi modası. idrar lekesi temalı kot pantolonlar 25 bin liraya satılıyor. İngiliz-İtalyan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting