Ana Sayfa / Kime Ait / Kweuke nereli, kaç doğumlu ve takımı

Kweuke nereli, kaç doğumlu ve takımı

Çaykur Rizespor’lu futbolcu Kweuke aslen nereli, kaç yaşında ve bugüne kadar hangi takımlarda top oynadı bilgisi. ABD’De eşi trafik kazası geçiren ve ikiz bebeklerini kaybeden eşi de komaya giren futbolcu Kweuke’nin tüm bilgileri ve yaşamını sizler için derledik.

Kweuke asıl memleketi, yaşı ve top oynadığı mevki. Çaykur Rizesporlu Kweuke’nin başı dertten kurtulmuyor. Önce kendisi kaza yapan Kweuke’nin şimdi de ikiz bebeklerine hamile eşinni ABD’de trafik kzası geçirdiği ve komaya girdiği belirtiliyor. Biz de Kweuke’nin memleketini, yaşını ve yaşamını sizler için derledik bilgikahini olarak.

KWEUKE KAÇ YAŞINDA VE MEMLEKETİ

Futbolcu Kweuke yaşamınnı en zor günlerini yaşıyor. Kamerunlu futbolcu Kweuke’nin hayatını derledik. 18 Aralık 2008 tarihinde Kweuke, Almanya Bundesliga takımı Eintracht Frankfurt’a kiralandı. Temmuz 2009’a kadar Bundesliga’da oynadıktan sonra DAC Dunajská Streda takımına kiralandı. 2009-10 sezonunda FC Energie Cottbus’a kiralık olarak gitti.[1] Haziran 2010 tarihindeDAC Dunajská Streda takımına transfer oldu ve Almanya’ya dönmüş oldu. 2010-11 sezonunda Çek kulübü Sparta Prag’a transfer oldu. Kweuke Mayıs 2013’te Mladá Boleslav ile yapılan Çek Kupası maçında kırmızı kart alarak oyundan ihraç edildi. Maçta defans oyuncusu Radek Dosoudil ile mücadele ederken onun bacağını kırdı. Maç sonrasında 12 maçlık bir ceza aldı ve bu ceza Çek Ligi’nde verilen en uzun ceza oldu.  2013-14 sezonunun başında Süper Lig’e yeni yükselen Çaykur Rizespor’a transfer oldu.

İŞTE KWEUKE’NİN İSTASTİKİ BİLGİLERİ
Anavatandaki isim: Leony Léonard Kweuke
Doğum tarihi: 12 Tem 1987
Doğduğu il: Yaoundè Kamerun
yaş: 29
Boyu: 1,88m
Uyruğu: Kamerun Kamerun
Mevki: Forvet – Santrafor
Ayak: sağ ayak
Oyuncu danışmanı: HAGMAYR Sportmanagement
Güncel kulüp: Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Takıma katılma tarihi: 13 Ağu 2013
Sözleşme bitiş tarihi:: 30.06.2017
Son sözleşme uzatma tarihi: 10 Haz 2016

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası son faiz kararı 25 Nisan

MB 25 Nisan faiz kararı açıklandı. Borsada merkez gazı. Piyasaların kilitlendiği faiz kararı açıklandı. Merkez …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting