Ana Sayfa / İlginç / Mario Lemina nasıl bir futbolcu?

Mario Lemina nasıl bir futbolcu?

Futbolcu Mario Lemina beşiktaş’a gelecek mi soruları. Mario Lemina nasıl bir futbolcu, nereli, yaşı ve hangi kulüplerde futbol oynadı kariyeri bilgileri. Beşiktaş’ın ön liberoya takviye için Mario Lemina’yı kadrosuna katmak istediği bildirildi.
TRT Spor’un haberine göre; siyah beyazlılar, 25 yaşındaki Gabonlu ön liberoyu kiralamak için oyuncunun kulübü Southampton ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş son dakika transfer haberi. Mario Lemina aslen nereli, neci ve kimdir bilgileri. 2017’de 17 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibinin yolunu tutan Lemina, 2 sezonda toplamda 52 maça çıkarken, bunların 43’üne ilk 11’de başladı. Genç oyuncu, 2 gole imza attı.
Mario Lemina kimdir?

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş taraftarları Mario Lemina hakkında araştırma yapmaya başladı. Mario Lemina kimdir? Mario Lemina kaç yaşında? Mario Lemina nereli? Mario Lemina mevkisi ve Mario Lemina kariyeriyle birlikte Mario Lemina transfermarkt verileri haberimizde.
Mario Lemina, 25 yaşında ve Gabonlu. Mario Lemina orta sahada görev yapıyor. Mario Lemina 2017’de 17 milyon euro bedelle Southampton’a transfer oldu. Mario Lemina geçen sezon Southampton formasıyla 23 maça çıkarken 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting