Ana Sayfa / İlginç / Marmara’da deniz çekildi

Marmara’da deniz çekildi

Marmara’da deniz 20 metre çekildi. Tekirdağ’da denizin çekilmesi kaynağı ne neden deniz çekilir uzmanlar açıkladı. Tekirdağ’da, deniz 20 metreye kadar çekilince ‘Kral Yolu’ olarak bilinen kayalıklar, ortaya çıktı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden Doç. Dr. Emre Özşahin, “Bu çekilmenin bölgedeki deprem aktivitesiyle alakası yoktur” dedi

Tekirdağ deniz çekildi. Marmara deniz çekilmesi. Marmara Denizi çekildi. Tekirdağ kıyılarında deniz suyu yer yer 10 ila 20 metre arasında çekildi.Tekirdağ'da deniz 20 metre çekildi, nedeni açıklandı

Bazı vatandaşların durumu olası deprem aktivitelerine bağlamasına karşın oluşumun rüzgarın esiş yönüyle ilgili olduğu açıklandı.

Tekirdağ'da deniz 20 metre çekildi, nedeni açıklandı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Özşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, olağanüstü bir durum olmadığını ve çekilmenin meteorolojik bir durumdan kaynaklandığını söyledi.

Tekirdağ'da deniz 20 metre çekildi, nedeni açıklandı

İnsanların denizin çekilmesinden tedirginlik yaşadığını ifade eden Özşahin, “Bu çekilmenin bölgedeki deprem aktivitesiyle alakası yoktur.

Tekirdağ'da deniz 20 metre çekildi, nedeni açıklandı

Tamamen dönemsel olarak belli mevsimlerde rüzgarın hep aynı yönde esmesiyle beraber ortaya çıkan hadisedir, herhangi bir korkuya gerek yok.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting