Ana Sayfa / Sağlık / Meclis Başkanı Kahraman yoğun bakım haberleri

Meclis Başkanı Kahraman yoğun bakım haberleri

77 yaşındaki Meclis Başkanı İsmail Kahraman yoğun bakımda haberleri ve gelişmeleri. TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın son sağlık durumu. Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olan ve Ankara Güven Hastanesinde tedavi gören TBMM Başkanı İsmail Kahraman fenalaştı ve yoğun bakıma servisine alındı.

İsmail Kahraman 77 yaşında ve şuanda yoğun bakımda hastanede yatıyor. Meclis Başkanı Kahraman’ın son sağlık durumu haberleri. Pakistan ziyareti sırasında içtiği bir sudan dolayı başlangıçta rahatsızlanan ve verilen ilaçlara rağmen rahatsızlığı daha da artan İsmail Kahraman, Güven Hastanesinde ameliyat edilmişti. Ameliyat sonrası TBMM Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sayın İsmail Kahraman yapılan tıbbi değerlendirmeleri sonucunda infeksiyon hastalığı teşhisi konularak, ileri tetkik ve tedavisine devam edilmek üzere hastaneye yatırılmıştır” denilmişti.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’ün haberine göre; normal odaya alınmasına rağmen rahatsızlığı geçmeyen İsmail Kahraman yeniden yoğun bakım servisine alındı.

İlginizi Çekebilir

Magnum dondurmalarında büyük risk

Magnum’da metal ve plastik parçaları çıktı. Magnum dondurmalarında sağlık riski iddiası İngiltere’de. Magnum dondurmalar, plastik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting