Ana Sayfa / Yaşam / Mehmet Görmez görevden alındı mı? (Diyanet)
MEHMET GÖRMEZ

Mehmet Görmez görevden alındı mı? (Diyanet)

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez görevinden mi alındı iddiası ve yanıtı. Mehmet Görmez hala Diyanet İşleri Başkanı. Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’a gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası yurda dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turundaki görüşmelere ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevden alındığı” iddiaları konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mehmet Görmez istifa mı etti görevinden mi alındı sorusu ve haberin doğru kaynağı. Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’a gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası yurda dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turundaki görüşmelere ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez‘in görevden alındığı” iddiaları konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

“SAYIN BAŞKAN GÖREVİNİN BAŞINDADIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in görevden alındığı” iddiaları ile ilgili sorulan soru üzerine şu yanıtı verdi: Şu anda henüz böyle atılmış bir adım söz konusu değil fakat geleceğe yönelik Sayın Başkanın bu noktada farklı bir görevle devam şeklinde bir arzusu, talebi söz konusu. Bu da tabii Sayın Başbakan ile görüşmek, değerlendirmek suretiyle verilecek bir karardır ama henüz Sayın Başkan görevinin başındadır. Ne görevden alma ne istifa, böyle bir şey söz konusu değildir.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting