Ana Sayfa / Manşet / Memduh Çıkmaz nereli, kim ve neci
MEMDUH ÇIKMAZ KİMDİR

Memduh Çıkmaz nereli, kim ve neci

Memduh Çıkmaz aslen nereli,neci ve kimdir bilgileri. Çorum’lu işadamı Memduh Çıkmaz hangi fabrikaların sahibi ve şirketleri. Memduh çıkmaz ne zaman vergi rekortmeni oldu Çorum’da hangi yıllar arasında. Memduh Çıkmaz FETÖ’nün para kasası mı şimdi nerede ne yapıyor bilgileri. 

FETÖ’nün para kasası olduğu öne sürülen işadamı Memduh Çıkmaz aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Memduh Çıkmaz, ne zaman Sudan’a kaçtı ve ne zaman Türkiye’ye getirildi bilgileri. Türkiye’deki en önemli FETÖ’cüler ve Memduh Çıkmaz gerçekleri. Çorum’da Meduh Çıkmaz hangi fabrikanın sahibi, mesleği ve şirketleri bilgileri.

MEMDUH ÇIKMAZ petrol istasyonu,fabrikası ve kimdir?

Türkiye Sudan’dan gelen haberle ilgileniyor. 27 kasım günü Meduh Çıkmaz’ın üst düzey bir operasyonla Türkiye’ye getirildiği bilgisi basına yansıdı. FETÖ’nün Türkiye’Deki para kasası olduğu ileri sürülen Memduh Çıkmaz, aynı zamanda Çorum’da vergi rekortmeni olmuş bir isim olarak önümüze çıkıyor. Memduh Çıkmaz’ın Türkiye’ye getirilmesi ve ardından başlayacak sorgu ve yargı süresince yeni isimlerinin de ortaya çıkması muhtemeldir., Memleketi Çorum’da petrol istasyonları ve tuğla fabrikası bulunan Çıkmaz, FETÖ’nün “para kasası” işlevi gören etkin isimlerinden biri olarak biliniyordu.

MEMDUH YILMAZ 2016’DAN BERİ SUDAN’DA

Darbe girişimi hemen öncesi ve sonrası yurtdışına kaçan önemli FETÖ’cülerin akıbeti merak ediliyordu. Bu isimlerden bsiri de Çorumlu işadamı Memduh Çıkmaz’dı. Mmeduh Çıkmaz, FETÖ’nün para kasalarından biri olduğu ileri sürülmüştü. Birçok FETÖ’cü ABD’ye kaçarken bazıları da Gürcistan, Almanya, sudan gibi ülkelere kaçmış ve firar etmişti. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “yurt dışına kaçış” talimatının ardından Çıkmaz da ocak 2016’da Sudan’a kaçmıştı.

Çıkmaz hakkında “Silahlı terör örgütü yöneticiliği”nden yakalama kararı bulunuyordu.

Güvenlik kaynakları, Çorum’daki iş adamlarından FETÖ için “öşür” adı altında haraç topladığı belirlenen Çıkmaz’ın Sudan üzerinden de FETÖ‘ye milyonlarca dolar kaynak aktardığının tespit edildiğini bildirdi. Memduh Çıkmaz’ın bundan sonraki süreçte yargı aşaması kapsamında hangi bilgileri aktaracağı da merak konusu oldu.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting