Ana Sayfa / İlginç / Mesut Özil, Arsenal’de kalacak

Mesut Özil, Arsenal’de kalacak

Mesut Özil, Arsenal’de kadro dışı kalmasına rağmen kulüpte kalacağını ve bu sezonu böyle geçireceğini açıkladı. Arsenal ise yüksek maliyetli Mesut Özil’i ucuza bırakmak istemiyor. Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye önümüzdeki sezon gelmesi bekleniyor. Mesut Özil’in son dakika açıklaması. Arsenal’in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, dün Premier Lig kadrosundan çıkarılması üzerine bir açıklama gerçekleştirdi ve bu açıklamada, “Ne olursa olsun şans bulmak için savaşmaya devam edeceğim ve Arsenal’deki 8. sezonumun bu şekilde bitmesine izin vermeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Mesut Özil Arsenal’de Premier ligi kadrosu dışında kalmasından sonra hedefini açıkladı. Arsenal, mesut Özil’i kolay kolay harcayamaz çünkü çok yüklü maaşı bulunuyor. Arsenal’in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, dün Premier Lig kadrosundan çıkarılması üzerine bir açıklama gerçekleştirdi ve bu açıklamada, “Ne olursa olsun şans bulmak için savaşmaya devam edeceğim ve Arsenal’deki 8. sezonumun bu şekilde bitmesine izin vermeyeceğim” ifadelerini kullandı.


İşte Mesut Özil’in açıklamasının tam metni:

“Bu, son yıllarda formasını giydiğim Arsenal’in taraftarlarına yazması zor bir mesaj. Şimdilik Premier Lig sezonu için kaydedilmemiş olmak beni gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrattı. 2018’de yeni sözleşmemi imzalarken sevdiğim kulüp Arsenal’e sadakatimi ve bağlılığımı taahhüt ettim ama bunun karşılıksız kalması beni üzdü. Belki kısa süre sonra tekrar kadroya dönme şansı olabilir diye her hafta geçtikçe olumlu bakmaya çalıştım. Bu nedenle şimdiye kadar sessiz kaldım. Corona virüs nedeniyle lige ara verilmeden önce menajerimiz Mikel Arteta yönetimindeki gelişmelerden çok memnundum. Olumlu bir izlenim vardı ve performans anlamında da gerçekten iyi bir seviyede olduğumu söyleyebilirim.

Ama sonrasında işler yine değişti ve artık Arsenal için futbol oynamama izin verilmedi. Başka ne söyleyebilirim ki? Artık öğrendim ki sadakat bugünlerde zor bulunan bir şey. Londra’da hâlâ evimde gibi hissediyorum. Bu takımda hâlâ birçok iyi arkadaşım var ve hâlâ bu kulübün taraftarlarıyla güçlü bir bağ hissediyorum. Ne olursa olsun şans bulmak için savaşmaya devam edeceğim ve Arsenal’deki 8. sezonumun bu şekilde bitmesine izin vermeyeceğim. Size söz veriyorum ki alınan bu karar düşüncelerimi hiçbir şekilde değiştirmeyecek. Antrenmanlara devam edeceğim ve elimden geldiğince mümkün olan her yerde sesimi adalet için kullanmaya devam edeceğim”

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting