Ana Sayfa / Manşet / Metin Şen’in beyninde pıhtı attı

Metin Şen’in beyninde pıhtı attı

Alişen’in oğlu Metin Şen ölümden döndü beyninde pıhtı attı, Özellikle son dönemde kalp krizi ve beyinde pıhtı atma vakaları adeta rekor kırdı özellikle aşı olan ünlülerde beyinde pıhtı atması arttı. Fenerbahçe’nin bir döneme damgasını vuran başkanı Ali Şen’in oğlu Metin Şen, babasını ziyarete gittiği Bodrum’da fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Metin Şen’in beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. İş insanı Şen, yaşadığı zor günlerin ardından “Hayatımda yepyeni bembeyaz bir sayfa açtım” dedi.

Metin Şen7in beyninde pıhtı attı ölümden döndü. Ünlüler arasında kalp krizi vakaları ve beyinde pıhtı atması korona aşılarından sonra adeta rekor kırdı millet ölüm korkusu içinde. İş insanı Metin Şen’in 22 Aralık’ta yürüyüşten eve döndüğü esnada fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sabah’ın haberine göre hastaneye kaldırılan Şen’in beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. Taburcu olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Şen, tedavi gördüğü hastaneye ve ailesine yanında oldukları için teşekkür etti.

basliksiz-3.jpgAli Şen

“HAYATIMDA YENİ BİR SAYFA AÇTIM”

Metin Şen şu açıklamayı yaptı: 22 Aralık 2022 benim ikinci doğum günüm artık. Allah’ın şanslı kuluyum ki çok çabuk müdahale edilebildi. İki gün yoğun bakımda geçirdikten sonra taburcu oldum. Bu öylesine bir uyanış ki hayatımda yepyeni bembeyaz bir sayfa açmama vesile oldu. Teşekkürün en büyüğü çekirdek ailemden başta dört gün yanıbaşımdan ayrılmayan eşim Aslı, Berke ve Batu’ya ilk ailem babam ve kardeşlerime… ‘Her şeyin başlangıcı sağlık!’ boşuna söylenen bir söylem olmadığını anladığım bir dönem oldu. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Mein Şen’in tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede kalacağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting