Ana Sayfa / Manşet / Michael Schumacher’den kötü haber
SCHUCHAMER İKİ KÖTÜ HABER

Michael Schumacher’den kötü haber

Michael Schumacher iki kötü haberle sarsılacak. Michael Schumacher’in amcası öldü, Mercedes de efsane pilotun ismini F1 arabalarından kaldırıyor. 2013’te bir kayak kazasında ciddi biçimde yaralanan ve o zamandan beri tedavi gören Alman pilot Michael Schumacher’in hayranlarını şoka uğratan bir karar alındı. Schumacher’in efsaneleştirdiği takımlardan Mercdes Formula One’ın otomobillerin üzerine koyduğu KeepFightingMichael (Savaşmaya devam et Michael) etiketini kaldıracağını açıkladı.

Michael Schumacher ölüm döşeğinde ancak kötü haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ünlü efsane Formula pilotu Schucmaher‘e aynı anda iki kötü haber birden geldi. Mercedes 26 Mart’ta Melbourne’de başlayacak 2017 F1 Şampiyonası’nda Michael Schumacher için yazılan bu mesajı kullanmayacak.

Konu hakkında Alman gazetesi Bild’e açıklama yapan bir takım sözcüsü “Mesaj, gelecekteki kullanımı için yer açmak adına kaldırıldı”

Açıklamada “Şu anda ‘Keep Fighting’, Michael’in efsanevi savaşçı ruhunu baz alarak insanları cesaretlendirmek adına 2016’da kurulmuş bir girişimdir” denildi.

“Mercedes ve Michael Schumacher’in ailesi çeşitli ortak etkinlikler üzerinde çalışacaklar ve bunlar yakında görüşülecek.” (CNN)
SCHUMACHER’İN MACASI ÖLDÜ
Milliyet’ten Onur Dinçer’in haberine göre; Michael Schumacher’i sağlığına kavuşturmaya çalışan Schumacher ailesi, bir başka aile fertinden gelen ölüm haberiyle yıkıldı. Formula 1 tarihinin en çok şampiyonluk yaşayan pilotu olan Michael Schumacher, üç yıl önce Fransa Alpleri’nde geçirdiği kayak kazasının ardından bitkisel hayatta yaşamını sürdürüyor.

Kolon kanserinden öldü
Cenevre Gölü kenarındaki malikanede 15 kişilik sağlık ekibiyle her gün rehabilitasyonu gerçekleştirilen Schumi’nin amcası vefat etti. Michael’ın 65 yaşındaki amcası Karl-Heinz Schumacher hayatını kaybetti. Bir süredir kolon kanseri ile mücadele eden Karl-Heinz Schumacher bu savaşını kaybetti.

‘Aile zaten acı içindeydi’
Bu ölümün Michael Schumacher’i sağlığına kavuşturmaya çalışan ailesini adeta yıktığı belirtildi. Efsane pilotun başına gelenlerin ardından oldukça moralsiz olan ailede bir ölüm meydana gelmesinin büyük üzüntüye neden olduğu belirtildi. Aileye yakın bir kaynak, “Bu berbat bir durum. Ailenin ızdırabı bir türlü bitmiyor. Zaten Michael’ın geçirdiği kazadan sonra herkes büyük açı içindeydi. Şimdi de Karl öldü” dedi.

Schumi için ayrı yeri vardı
Hayata veda eden Karl-Heinz Schumacher’in, yeğeni Michael Schumacher için özel bir yeri olduğu ortaya çıktı. Schumacher ile motorsporları konusunda çalışmışlığı da bulunan amca eşiyle birlikte, Schumacher’in annesi Elisabeth’i bir dönem evlerinde ağırlamış ve kendisine kol kanat germişler. Elizabeth Schumacher 2003 yılında hayata gözlerini yummuştu.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting