Ana Sayfa / Genel / Milli Takım’ın bugünkü Ukrayna maçı hangi kanalda 2 Eylül
CANLI MAÇ UKRAYNA TÜRKİYE

Milli Takım’ın bugünkü Ukrayna maçı hangi kanalda 2 Eylül

Canlı Ukrayna Türkiye mili maç canlı yayın kanalı ve maçın sonucu sitenizde olacak. Bugünkü Mili Takım’ın Ukrayna maçı veren televizyon kanalı. saati ve canlı yayını 2 Eylül Cumartesi. Türkiye, Ukrayna karşısına çıkıyor. Mircea Lucescu yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Türkiye, bu karşılaşmadan galip ayrılarak zirve yarışında haftayı kayıpsız atlatmak istiyor. Diğer yandan Ukrayna ise evinde 3 puanın sahibi olmak hedefinde. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler, Ukrayna-Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt arıyor.

Milli takımın bugünkü Ukrayna maçının canlı yayın kanalı ve saati 2 Eylül cumartesi. A Milli Erkek futbol takımı Ukrayna ile oynuyor bu akşam ve canlı milli maçı verecek kanal da Acun Ilıcalı’nın kanalı. Türkiye, Ukrayna deplasmanına konuk oluyor. Fatih Terim’le yolların ayrılmasının ardından Mircea Lucescu ile anlaşan Ay Yıldızlılar Rumen teknik adam yönetiminde ilk maçına çıkıyor. Eleme gruplarını kazasız atlatarak Dünya Kupası bileti almak isteyen Millilerimiz deplasmandan 3 puanla dönmek isterken, Ukrayna ise taraftarı önünde kazanan taraf olmayı hedefliyor.

UKRAYNA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. maçında Türkiye deplasmanda Ukrayna’nın konuğu oluyor. 2 Eylül Cumartesi akşamı saat 21.45’te Kharkov kentinde bulunan Oblasny Sportkomplex’te oynanacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu hakemlerinden Fernandez Borbalan yönetecek. Borbalan’ın yardımcılıklarını ise Raul Cabanero ve Diego Barbero yönetecek. Futbolseverler Ukrayna-Türkiye maçını TV 8’den canlı izleyebilecekler.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZ’DA SON DURUM

Son yıllarda Türk futbolu beklenen gelişimi kaydedemedi. Son dönemde en çok konuşulan şeyler futboldan ziyade skandallar oldu. Avrupa Şampiyonası’ndaki prim iddiaları, Arda Turan’ın gazeteci Bilal Meşe’ye saldırması ve Fatih Terim’in mekan basması gündemi sarsarken, TFF büyük bir değişime gitti. Önce Arda milli takımı bırakırken, ardından Fatih Terim’le yollar ayrıldı. Göreve Lucescu’nun getirilmesinin ardından Arda Turan milli takıma geri döndü.

Şimdi Mircea Lucescu yönetiminde yeniden yükselmek isteyen Milliler, ilk olarak Ukrayna deplasmanında puan arayacak.

Grupta şu ana kadar oynanan 6 maçtan 11 puan toplaan Türkiye, Hırvatistan ve İzlanda’nın 2 puan ardından 3. sırada yer alıyor.

Diğer yandan Ukrayna da Türkiye ile aynı puanda ve 4. sırada yer alıyor. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuç grupta sıralamanın değişmesine neden olabilir.

KADROMUZ

Kaleciler: Cenk Gönen, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan

Defans: Kaan Ayhan, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Mehmet Topal, Ömer Toprak,
Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı

Orta saha: Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Cengiz Ünder, Emre Mor, Yusuf Yazıcı, Nuri Şahin, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Mallı, Oğuzhan Özyakup

Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal

İlginizi Çekebilir

Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma

Şampiyon olduktan sonra Filistin barağı açtı diye şampiyonluğu elinden alınan Necmettin Erbakan Akyüz’e soruşturma açıldı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting