Ana Sayfa / Yaşam / Niksar’da kava çıkaran gruplar 1 Eylül
NİKSAR KAVGA 1 EYLÜL

Niksar’da kava çıkaran gruplar 1 Eylül

Niksar son dakika haberleri 1 Eylül 2017. Niksar’da kurban bayramı 1. günü iki grup ilçeyi savaş alanına çevirdi. Tokat’ın Niksar ilçesinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 1’i polis 11 kişi yaralandı. 

Tokat son dakika haberleri Niksar’da kurban bayramı 1. gün çıkan kavga ve yaralananlar. Olay, saat 16.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın ihbar edilmesinin ardından olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Taş ve sopa kullanılan kavgayı ayırmak için polis havaya ateş açtı. Kavgada yaralananlar için olay yerine ambulans sevk edildi. İlçe Jandarma Komutanlığına ekiplerde olay yerine geldi. Tokat’tan takviye olarak özel hareket timleri ve çevik kuvvet ekipleri de olay yerine gönderildi. Kavgada yaralanan bazı şahıslar çevrede bulunan marketlere sığındı.

İki grup birbirine girdi İlçe savaş alanına döndü

Öte yandan kavgaya karışan bazı kişilerin elinde balta olması dikkat çekti. Kavgada yaralanan 1’i polis 11 kişi Niksar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kavganın ardından çevrede geniş güvenlik önlemi alarak caddeyi trafiğe kapattı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting