Ana Sayfa / Kadınca / Miss Turkey 2017 Itır Esen’in tacı geri alındı iddiası
ITIR ESEN YAŞI

Miss Turkey 2017 Itır Esen’in tacı geri alındı iddiası

Itır Esen’in Miss Turkey 2017 tacı geri mi alındı soruları. Itır Esen nereli kim ve neci bilgileri. Şok iddia, Miss Turkey 2017 seçilen Itır Esen’in paylaşımları nedeniyle tacının geri alındığı öne sürüldü. 

Itır Esen Hülya Avşar gibi oldu iddiası ve tacı geri alındı haberleri. Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medya paylaşımları arasında görülen bir tweet’i nedeniyle alındığı açıklandı.

HÜLYA AVŞAR’IN TACI DA GERİ ALINMIŞTI

Hülya Avşar’ın adını ilk duyurması 1982 yılında Bulvar Gazetesi tarafından yapılan güzellik yarışmasında birinci seçilmesiyle oldu. Fakat evli olduğu anlaşılınca bu birincilik tacı geri alındı.

ITIR ESEN YAŞI NE PAYLAŞTI 15 TEMMUZ’LA İLGİLİ BİLGİLERİ

ITIR ESEN KİMDİR?

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen’in torunu Itır Esen, Miss Turkey 2017 finalisti, 1999 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting