Ana Sayfa / Yaşam / Kıraç Kerkük Zindanı klibi ve türküsü

Kıraç Kerkük Zindanı klibi ve türküsü

Kerkük Zindanı klibi Kıraç ve Kerkük Zindanı türküsü sözleri. Kerkük Türk Kıraç’tan yeni klip ve Kerkük Zindanı türküsünün klibi tartışmaları. Sevilen sanatçı Kıraç ‘Kerkük Zindanı’ türküsünü seslendirmesinin ardından şimdi de aynı türkü için klip yayınladı. Kıraç klibini paylaşırken vurucu bir de not yazdı.

Kerkük Zindanı türküsü ve Kıraç’ın klibi. Klip sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kıraç’ın klibini paylaşırken yazdıkları ise büyük beğeni aldı.
Geçtiğimiz günlerde ‘Kerkük Zindanı’ türküsünü seslendirerek dikkat çeken Kıraç kısa süre içinde hazırladığı klibi de sevenleri ile paylaştı.

kiractweet
Klibi Twitter hesabından paylaşan Kıraç’ın, “Hey! Size söylüyorum! Kerkük Türk değilse bu türkü kimin!!” notu dikkat çekti.
Klibin Kuzey Irak’ta Türkmenlerin yoğun yaşadığı Kerkük’ü de içine alan bölgede referandum gerginliğinin yaşandığı şu günlerde yayınlanması klibe olan ilgiyi daha da artırdı.

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting