Ana Sayfa / Yaşam / MİT, Afrin’de sahada

MİT, Afrin’de sahada

MİT timi Afrin’de sahada sıcak çatışma içine giriyor. İlk MİT timi Afrin’de operasyonel görev aldı. Zeytin Dalı Harekatı’nda MİT ilk kez operasyonel görev üstlendi. SAT-SAS komandoları, bomba imha uzmanı ve keskin nişancılardan oluşan 40 kişilik tim, TSK ve ÖSO’nun önünde ilerliyor.

Afrin operasyonunda MİT timi de operasyonel görev alıyor ve TSK ve ÖSO askerlerinin önünde görev yapıyor. ” Zeytin Dalı Harekatı”nda MİT ilk kez operasyonel bir görev üstlendi. SAT-SAS komandoları, bomba imha uzmanı ve keskin nişancılardan oluşan 40 kişilik tim, TSK ve ÖSO unsurlarının önünde ilerliyor, pusuda bekleyen hainleri etkisiz hale getiriyor.

MİT SAHADA ÇALIŞIYOR

TSK’nın Afrin’deki teröristleri temizlemeye yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı” aralıksız sürüyor. Operasyonlara MİT ve ÖSO da katılıyor. MİT Afrin’de ilk kez operasyonel bir görev üstlendi.

TSK VE ÖSO’NUN ÖNÜNDE İLERLİYOR

SAT – SAS komandoları, bomba imha uzmanı ve keskin nişancılardan oluşan MİT bünyesinde oluşturulan 40 kişilik tim, TSK ve ÖSO unsurlarının önünde ilerliyor. MİT’nin operasyon timi sızma, rehine kurtarma ve imha konularında uzman subay, astsubaylardan oluşuyor. Tim, pusuda bekleyen PYD’li teröristleri sızma operasyonlarla etkisiz hale getiriyor.
MERKEZDE 3500 TERÖRİST VAR

Afrin operasyonu, zorlu hava şartları nedeniyle ağır ama planlı bir şekilde hedefe yürüyor. Günde 4 kilometre alanda temizlik yapılıyor. İstihbarat birimlerinin yaptığı saha çalışmasında Afrin’de 3 bin 500 silahlı teröristin olduğunu belirledi. Harekatın odağında Afrin’in merkezine en hızlı şekilde girmek var.
Burseya Dağı eteklerinde gece gündüz teröristleri bölgeden temizlemek için çarpışan ÖSO güçleri cephede izlendi. Operasyon hainlerin kurduğu bombalı tuzaklar nedeniyle büyük titizlikle yürütülüyor.

İNLERİNDE ADIM ADIM HAİN AVI

MİT timi sızma, rehine kurtarma ve imha konularında uzman subay, astsubaylardan oluşuyor.

(Kaynak: Akşam)

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting