Ana Sayfa / Kime Ait / Mobil Clash Royale hile

Mobil Clash Royale hile

Akıllı telefonlarda son günlerde Clash Royale oynamak çok moda. Böyle olunca da insanların bir an önce seviye atlayabilmek için hile arıyor. Biz de mobil Clash Royale için hileleri araştırdık. hilesiz bir oyunda hile bulmak gerçekten çok zordur. 

Cep telefonları için Clash Royale hilesi bulundu mu diye soruluyor. Clash Royale hilesi ve en çok oynanan oyunlardaki basit hileler ve seviye atlama. Clash Royale, çeşitli özelliklere sahip kartlar toplayarak gerçek zamanlı bir şekilde farklı insanlarla mücadele edebildiğiniz bir tür strateji oyunudur. Hedefiniz rakibinizin Taç Kulelerini yıkmak ve kendinizinkileri korumaktır. Oyun hakkında daha detaylı bilgiye yazının devamından ulaşabilirsiniz.

SAVAŞ OYUNLARINDA HİLE

Clash Royale savaşlarında oyunu kazanan taraf olmak için rakibinizden daha fazla taca sahip olmalısınız. Yıkmayı başardığınız her kule 1 Taç anlamına gelmektedir. Savaşları kazandıkça Kupalar kazanırsınız. Kazandığınız bu Kupalar sayesinde yeni Arenaları açabilirsiniz. Açtığınız her yeni Arena, size yeni kartlar kazanmanızı sağlar.
Clash Royale Hakkında Temel Bilgiler
Oyunun sürekli olarak güncellenen yapısı yeni kartlar denemenize olanak sağlar. Bazen bir kartın çok güçlü olduğunu, bazen ise sürekli kullandığınız kartın artık pek işe yaramadığını görebilirsiniz. Bu tür durumlar hızlı gelişen ve hızlı oynanan bir oyun için gayet doğaldır.

Savaş, başlangıç aşamasında haritada toplam 6 binayı içerir. 6 binanın 3 tanesi size, 3 tanesi ise rakibe aittir. Sahip olduğunuz binalardan 2 tanesi Arena Kulesi, 1 tanesi ise Kral Kulesi‘dir. Gireceğiniz savaşlarda amacınız rakibin Kral Kulesi‘ni yıkmak ve aynı zamanda kendi kulenizi korumaktır.

Kulelere saldırabilmek ve kendinizi koruyabilmek için Savaş Destesi adı verilen kart destesinden faydalanırsınız. Bu destedeki kartları savaş alanına sürerek kendi bölgenizi koruyabilir veya rakibin bölgesine saldırabilirsiniz.

Kullanacağınız her kartın bir kullanım bedeli vardır. Bu bedel oyun içerisinde İksir olarak tanımlanmıştır. Oyun içerisindeyken İksir otomatik olarak yenilenir. Sahip olduğunuz İksir miktarına göre askerlerinizi veya büyülerinizi kullanabilirsiniz.

Kullanabileceğiniz kartların bir kısmı başlangıçta elinizde olacaktır. Bir kısmını ise düellolardan elde ettiğiniz sandıklardan kazanabilirsiniz. Dilerseniz oyun içi mağazadan sandıklar satın alarak daha fazla karta sahip olabilirsiniz. Sandıklardan elinizde bulunan kartların aynısından bir kart çıkarsa mevcut kartın seviyesi yükselir. Seviyesi yükselen kartlar, yükseltmeler vasıtasıyla daha güçlü hale dönüştürülebilir.

Savaş esnasında kullanabileceğiniz kart sayısı sınırlıdır. Bunun için iyi seçim yapmalı ve Savaş Destesini iyi kurgulamaya çalışmalısınız.

Clash Royale bir strateji oyunudur. Zekice hamleler yapıp rakibinize avantaj sağlamalı ve rakibin kulesini ondan hızlı bir biçimde indirmelisiniz. Kullanacağınız Savaş Destesi bu nedenle büyük önem arz etmektedir.

Savaş Destesi, savaş sırasında kullanacağınız kartları içerecektir ve oyun içerisinde belirli rotasyon dahilinde size sunulur.
Kullanmak istediğiniz kartları değiştirmek oldukça basittir. Deste dışında yer alan kartın üzerine tıklayıp “Kullan” dedikten sonra desteden çıkarmak istediğiniz kartı seçebilirsiniz.
Savaş Destesi düzenlemesi yaparken destenin “Ortalama İksir Bedeli” hakkında bilgiye sahip olursunuz. Bu bilgiyi dikkate almalısınız çünkü ortalama iksir miktarınız çok yüksek olduğunda savaş alanında yeteri kadar birim kullanabilme özgürlüğünüzü kısıtlamış olursunuz.
Bir destenin içerisinde maksimum 8 kart yer alabilir. Kartlarınızı seçerken birbirleriyle olan uyumlarına dikkat etmelisiniz. Savaş sırasında vereceğiniz kararlar kadar oluşturacağınız deste de düelloyu kazanma konusunda önemli rol oynayacaktır.
Kullanmak istediğiniz farklı desteler varsa oyun size 3 tane desteyi kaydedebilme imkanı sunmaktadır. Bu imkandan faydalanarak farklı farklı stratejileri kolayca deneyebilirsiniz.
Savaş esnasında kazanmak için elinizden geleni yapmalısınız. Tüm kartlarınızı hemen kullanmak çok akıllıca bir iş olmayabilir. Rakibin hamlelerini bekleyip harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Kazanmak için belirli koşulları yerine getirmeniz gerekmektedir.

Herhangi bir oyuncunun Kral Kulesi yıkıldığı zaman o oyuncu oyunu kaybetmiş sayılır. Eğer iki oyuncunun da Kral Kulesi aynı anda yıkılırsa müsabaka berabere sonuçlanır.
Eğer ilk 2 dakika içerisinde herhangi bir oyuncu rakibinin Kral Kulesi’ni yıkmayı başaramazsa İksir yenilenmesi 2 katına çıkacaktır.
Eğer 3 dakika içerisinde iki oyuncuda aynı miktarda kule yıkmışsa ve Kral Kulesi hala hayatta olmasına rağmen süre dolduysa oyun bir kazananın belirlenmesi için ek süre tanımaktadır. Bu süre içerisinde ilk kuleyi yıkan oyuncu oyunu kazanır.
Eğer 3 dakikalık süre içerisinde her iki oyuncu da herhangi bir kuleyi yıkmayı başaramazsa oyun berabere biter. Beraberlik durumunda oyuncular Kupa kazanamaz veya kaybedemez.
Clash Royale Kartları Hakkında Temel Bilgiler
Clash Royale’de kartlar savaş alanında kullanabileceğiniz birimleri temsil eder. Bu birimler Birlikler, Büyüler veya Binalardan oluşabilir. Birlikler ve binalar sadece konuşlandırma hakkınız olduğu bölgelere yerleştirilebilir. Büyüler ise haritanın herhangi bir yerinde kullanılabilir.

Kartları kullanmak için İksir gerekir. Kart kullandıkça İksir miktarınız azalır ama mücadele sırasında İksir otomatik olarak yenilenir.
Müsabaka sırasında her 2.8 saniyede 1 İksir yenilenir. Oyun süresinde 1 dakika kaldığında oyuncular her 1.4 saniyede 1 İksir kazanır. İksir Toplayıcısı kartını kullanan oyuncu ekstra İksir kazanabilir. Müsabaka sırasında bir oyuncu maksimum 10 İksir sahibi olabilir.
Kartları müsabaka kazandıkça ödül olarak verilen kasalardan kazanabilir veya doğrudan oyun içi mağazadan Altın karşılığında satın alabilirsiniz.
Sahip olduğunuz bir karttan tekrar kazanmanız durumunda kartın seviyesini yükseltebilirsiniz. Kartın seviyesi maksimum düzeye ulaştığında onu Altın kullanarak bir sonraki seviye kademesine yükseltebilirsiniz. Bir sonraki seviye kademesine geçiş yapan kart biraz daha güçlenir.
Her bir kartın Can ve Hasar miktarı seviye başına %10 artış gösterir.
Kazanabileceğiniz kartlar 4 farklı kalitede olabilir. Mavi renkli kartlar Sıradan, Turuncu renkli kartlar Ender, Mor renkli kartlar Destansı kalitesindedir. Efsanevi kalitesine sahip olan kartların üzerinde ise kristal simgesi yer alır.
Şu anda oyunda toplamda 48 adet kart bulunmaktadır.
Taç Kuleleri Hakkında Temel Bilgiler
Taç Kuleleri, mücadeleyi kazanmak isteyen oyuncunun yıkması veya koruması gereken yapılardır. Taç Kulelerinden en önemlisi Kral Kulesi’dir. Kral Kulesi yıkılan oyuncu müsabakayı kaybeder.

Kral Kulesi’nin seviyesi tamamen Kral‘ın seviyesine bağlıdır. Kral’ın seviyesi ise hesabınızın Deneyim puanına bağlıdır.
Kral Kulesi’nin canı ve verdiği hasar her seviyede %7 artış gösterir.
Kral Kulesi hasar almadığı sürece veya Arena Kulelerinden birisi yıkılmadığı sürece saldıramaz.
Kral Kulesi oyunda bina olarak tanımlandığından Dev ve Domuz Binicisi gibi birimler doğrudan bu binayı hedef alır.
Kral Kulesi’ni koruyan sağ ve solda yer almak üzere 2 adet Arena Kulesi bulunur. Bu kuleleri kaybettiğiniz zaman oyunu doğrudan kaybetmiş olmazsınız.

Arena Kulesi yıkılan bir oyuncu o kulenin bulunduğu alanda saha kontrolü avantajını rakibine kaptırır.
Arena Kulelerinin seviyesi tamamen Kral‘ın seviyesine bağlıdır. Kral’ın seviyesi ise hesabınızın Deneyim puanına bağlıdır.
Arena Kulelerinin canı ve verdiği hasar her seviyede %8 artış gösterir.
Arena Kuleleri oyunda bina olarak tanımlandığından Dev ve Domuz Binicisi gibi birimler doğrudan bu binayı hedef alır.
Deneyim Hakkında Genel Bilgiler
Oyunda sahip olduğunuz Deneyim puanı aynı zamanda Taç Kuleleriniz için belirlenen seviye anlamına gelmektedir. Deneyim kart seviyelerini yükselterek veya klan arkadaşlarınıza kart bağışı yaparak elde edilebilmektedir.

Az miktarda olsa bile Başarımlar tamamlandığında Deneyim puanı kazanabilirsiniz.
Bağışlardan elde edilen deneyim kartın kalitesine göre değişmektedir.
Deneyim puanınız ile Seviye 1 olduğunuzda Dükkan ve TV Royale özelliklerine erişebilirsiniz.
Deneyim puanınız ile Seviye 3 olduğunuzda Klanlar özelliğine erişim sağlayabilirsiniz.
Deneyim puanınız ile Seviye 4 olduğunuzda oyuncu isminizi değiştirme hakkına sahip olursunuz. Unutmayın, bunu sadece bir kez kullanabilirsiniz.
Herhangi bir bağış yapmadığınız ve herhangi bir başarım tamamladığınız zaman tüm kartları maksimum seviyeye çıkartmanız durumunda Seviye 12 olabilirsiniz.
Clash Royale oynamak için artık tüm temel bilgilere sahipsiniz! Arenalar sizi bekliyor. Bol şans!

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting