Ana Sayfa / Manşet / MÜ’de FETÖ operasyonu 17 Kasım

MÜ’de FETÖ operasyonu 17 Kasım

Marmara Üni’de FETÖ’den gözaltına alınan sayısı ve kimler bilgisi. 17 kasım Marmara Üniversitesi’ne FETÖ baskını ve gözaltına alınan çalışan sayısı. Marmara Üniversitesi’nde görevli akademik idari ve kamu işçisi statüsündeki 42 personele yönelik operasyon başlatıldı. Aktif çalışan 24 şüphelinin Marmara Üniversitesi’ndeki odalarında arama yapılıyor.

MÜ’de FETÖ operasyonu ve gözaltına alanın hocalar, çalışanlar ve akademisyenler sayısı 17 Kasım 2017. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu koordinesinde Marmara Üniversitesi’nde görevli akademik idari ve kamu işçisi statüsündeki 42 personele yönelik FETÖ/ PDY terör örgütü operasyonu başlatıldı. Örgütle irtibatı veya iltisakî olduğu gerekçesi ile İstanbul merkezli 5 ilde başlatılan operasyonda şüphelilerden 22’si yakalandı. Aktif çalışan 24 şüphelinin Marmara Üniversitesi’ndeki odalarında arama ve el koyma işlemleri yapıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting