Ana Sayfa / Kime Ait / Mudo kime ait, nerenin

Mudo kime ait, nerenin

Mudo ve Mudo City mağazaları ve markası kime ait. sahipleri kim ve nerenin malı., Türk firması mı yanıtı. Hazır giyim büyük firmalar ve sahipleri. Türk tekstil ve hazır giyim hem erkek hem kadın büyük mağazalar ve sahipleri. 

Mudo kime ait, hangi ülkenin ve sahipleri kim bilgisi. Mudo firması ve Türkiye’deki Mudo ve Mudo City mağazaları sayısı ve hangi şehirlerde var bilgisi. Mudo giyim firması, 1964 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Kurucuları Mustafa Taviloğlu ve Doğan Gürün’dür. Mudo giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir. Giyim üzerine satış yapmaktadır. Hazır Giyim – Dekorasyon üzerine hizmet vermektedir
Mudo, Türkiye’de ve Dubai’de 100’den fazla mağazası bulunan hazır giyim ve dekorasyon perakendeciliği sektöründe hizmet veren mağazalar zinciri ve markadır. Markanın adı kurucuları olan Mustafa Teviloğlu ve Doğan Gürün’ün ilk hecelerinden esinlenerek oluşturulmuştur. Şirketin 2013 yaz trendlerini manken, sinema ve televizyon dizisi oyuncusu olan Özge Ulusoy tanıtmıştır.
Mudo Tarihi
1964 yılında kurucuları Mustafa Taviloğlu ve Doğan Gürün tarafından İstanbul ilinde bulunan Fitaş Pasajı’nda 12 m2 büyüklüğünde bir dükkan açarak, bu dükkana isimlerinin ilk heceleri olan “Mudo” adını vermeleriyle birlikte kurulmuştur. Kurduğu yıllarda dükkanda hediyelik eşya, plak ve renkli t-shirt satışları yapılıyordu. Ancak Doğan Gürün 1967 yılında işyerinin ortaklığından ayrılmıştır. 1967 yılında işyerinde Türkiye’nin ilk baskılı t-shirt’leri üretilmeye başlanmıştır

Mudo Mağazaları
Mudo City
Mudo Concept
Maslak Bahçe
Mudo Store
Mudo Marina
Mudo Outlet
Mudo Sosyal Sorumluluk Projeleri
Mudo, çeşitli sosyal proje ve faaliyetlerini de sürdürmeye devam etmektedir. 2012 yılında Facebook’ta düzenlediği projeyle öğretmenlere destek vermiştir. Şirket sahibi Mustafa Taviloğlu, Mecidiyeköy’de Mudo Outlet olarak hizmet veren mağazayı müze haline getirmek ve müzeye Yurtdışı’ndan sergiler getirilmesini sağlamak için 2012 yılı sonlarında çalışmalarına başlamıştır. GAP Kadınları tarafından hayata geçirilen argande tasarımları Mudo mağazalarında Mudo’nun desteğiyle sergilenmiş ve projeye karşılıksız katkıda bulunmuştur.

Mudo’nun Türkiye’de Şubeleri Olan İller
Adana
Ankara
Antalya
Aydın
Balıkesir
Bursa
Çanakkale
Denizli
Edirne
Eskişehir
Gaziantep
Hatay
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Kayseri
Kocaeli
Malatya
Mersin
Muğla
Sakarya
Samsun
Tekirdağ
Trabzon
Yalova
Zonguldak

Hangi Ülkenin: Türkiye
Kurucusu: Mustafa Taviloğlu, Doğan Gürün
Kuruluş Tarihi: 1964
Şehir:İstanbul
Hizmet Bölgesi: Dünya Çapında
Alan: Giyim
Ürün: Hazır Giyim – Dekorasyon

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting