Ana Sayfa / Kime Ait / Murat Yıldırım milyoner oluyor
MURAT YILDIRIM KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Murat Yıldırım milyoner oluyor

Kim milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sunucusu murat yıldırım, alacağı ücretle yarışmadan milyoner olacak. Faslı güzelle evlendikten sonra kısmeti de açılan murat yıldırım atv’de Kim milyoner Olmak İster yarışmasını sunacak ve aylık 150 bin lirayı cebe indirecek. 

atv Kim milyoner Olmak İster’de murat yıldırım rüzgarı esecek, Yıldırım cebini de dolduracak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Murat Yıldırım, AK Parti’ye yakın ve hatta yandaş olarak tabir edilen atv’de koltuğu kaptı adeta. Kim Milyoner Olmak İster’i sunmaya hazırlanan Murat Yıldırım’ın alacağı ücret belli oldu.

KENAN IŞIK, SELÇUK YÖNTEM VE NİHAYET MURAT YILDIRIM

Kim Mİlyoner Olmak İster 2000’de başlamış, tam 14 yıl boyunca yarışmayı Kenan Işık sunmuştu.

Kenan Işık 21 Mart 2014’te kaza sonucu bitkisel hayata girince Zafer Ergin, İlber Ortaylı, Halil Ergün, Behzat Uygur, Haluk Bilginer gibi isimler dönüşümlü olarak sunucu koltuğuna oturmuş, 2014 Eylül ayında ise bayrağı Selçuk Yöntem devralmıştı.
MURAT YILDIRIM 1 YILDIR ÇALIŞMIYORDU

Selçuk Yöntem programdan ayrılacağını açıkladı. Yerine oyuncu Murat Yıldırım ile anlaşıldı.

Posta’da yer alan habere göre; bir yıldır ekrandan uzak olan Murat Yıldırım aylık 150 bin TL alacak.

Başrolünü üstlendiği dizide bölüm başına 45 bin TL alan Murat Yıldırım, en son Gecenin Kraliçesi dizisi ile izleyici karşısına çıkmıştı.

Murat Yıldırım’ın kısmeti 25 Aralık’ta İmane Elbani ile evlenince yeniden açıldı.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting