Ana Sayfa / Kadınca / Niran Ünsal nikah kıydı (İbrahim Gugu neci, nereli)
İBRAHİM GUGU VE NİRAN ÜNSAL EVLENDİ

Niran Ünsal nikah kıydı (İbrahim Gugu neci, nereli)

Niran Ünsal’ın eşi İbrahim Gugu mesleği ne, neci, yaşı ve nereli diye aranıyor. Niran Ünsal ve İbrahim Gugu nikah masasına oturdu ve yıldırım nikah kıydılar. Şarkıcı Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile dünyaevine girdi.

Şarkıcı Niran Ünsal İbrahim Gugu ile resmen evlendi. Niran Ünsal’ın eşi İbrahim Gugu kimdir diye de soruluyor ve mesleği merak ediliyor. Cemiyet hayatının tanınan ismi Niran Ünsal, nikah defterine imzayı bastı. İbrahim Gugu ile 8 yıldır aşk yaşayan ve bu ilişkiden iki çocuk sahibi olan Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete döktü. Eşi İbrahim Gugu’nun memleketi Giresun Görele’de gerçekleşen nikah sonrası sosyal medya hesabından birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Ünsal, “Evlendik biz, şükürler olsun, 8 yıl sonra eşimin memleketi Görele’de evlendik” notunu yazdı.
Başörtüsü takmaya başlayan, daha sonra “Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadım” diyerek tesettürü çıkaran Ünsal, eleştirilerin odağı olmuştu.

İBRAHİM GUGU NECİ, NERELİ YAŞI
İbrahim Gugu aslen Giresun Görele’li. Güzelliği ile yediden yetmişe herkesi büyüleyen Niran Ünsal yeni sevgilisi İbrahim Gugu olarak bilinmektedir. Çiftimizi bir hayli uzun zamandır evlidir. Şu anda oldukça büyük bir aşk yaşamaktadırlar. Öyle ki kendilerinin sosyal medya hesaplarında da bir hayli samimi fotoğraflar yer almaktadır. Niran Ünsal’ın eşi yani daha doğru bir tabir ile sevgilisi İbrahim Gugu ile deli dolu bir beraberlik yaşadığını söylesek herhalde oldukça yerinde ve doğru bir ifade kullanmış olacağız. Çiftimiz neredeyse yedi gün yirmi dört saat aşk tazelemektedirler. Umarız yakın zamanda onlardan çok daha güzel haberler alırız. Çünkü onlar mutluluğu hak eden bir hayli temiz kalpli bir kadındır. Niran Ünsal ve Eşi İbrahim Gugu’ya aşk hayatında bir ömür boyu mutluluklar ve kariyerinde ise oldukça çok başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting