Ana Sayfa / Sağlık / Aydın hastane randevu MHRS ve Alo 182
HASTANE ONLİNE RANDEVU

Aydın hastane randevu MHRS ve Alo 182

Aydın devlet hastanesi randevu alma ve Alo 182 ve MHRS üzerinden online randevu talebi. Aydın’daki hastaneler ve devlet hastanesi doktorları ve bölümleri. Aydın randevu alma devlet hastanesinden yolları. Devlet hastanesinden kolay randevu bulma ve alma yolu. 

Devlet hastaneleri ve Aydın Devlet Hastanesi bölümleri, poliklinikleri ile doktorları. Aydın devlet hastanesi cerrahi, ortopedi ve dahiliye randevu alma ve doktor isimleri. MHRS ve Alo 281 ile randevu alma yolu. Egenin incisi Aydın’daki bütün devlet hastaneleri Merkezi Hastane Randevu alma sistemine eklendi..

Artık hastane randevusu almak için hastane hastane dolaşmaya gerek yok. Direk internet üzerinden “MHRS GİRİŞ EKRANI”ndan tc kimlik ve şifrenizle girerek randevunuzu rahatlıkla alabileceksiniz..

MHRS BİLGİ GÜVENLİĞİ
Türkiye’nin en büyük ve geniş kapsamlı teknoloji alt yapısına sahip hizmetlerinden olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), bilgi güvenliğini güçlendiren yeni bir uygulama olan PIN kodunu hayata geçirmiştir. PIN kodu uygulaması, kullanıcıların tercihine bağlı olarak verilmektedir.
MHRS web uygulaması üzerinden (hastanerandevu.gov.tr) “e-Devlet ile Giriş” butonuyla sisteme erişerek Hesap Bilgileri kısmından “İleri Seviye Güvenlik” sekmesine tıklayarak PIN işlemlerinizi yapabilirsiniz.

PIN kodunu onayladıktan sonra aşağıdaki iki durumda bu PIN kodunu kullanabilirsiniz:

SMS ile Geçici Parola oluşturulması: Parolanızı unutmanız halinde Geçici Parola yöntemi ile PIN kodunuzu girerek şifrenize erişebilirsiniz.

ALO 182 arandığında randevu bilgilerinin operatör tarafından görülebilmesi için PIN kodunun kullanılması: ALO 182 aradığınızda randevu bilgilerinizin operatör tarafından görüntülenebilmesi için PIN kodunuzu iletmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde operatörümüz dahi randevu bilgilerinize erişemeyecektir.

mhrs ne nedir
Merkezi Hekim Randevu Sistemi, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında vatandaşlarımızın sağlık hizmetine daha kolay erişiminin sağlanması ve hastanelerimizin daha etkin ve verimli şekilde hizmet sunabilmesi için geliştirilmiş bir projedir. Bu amaçla 2009 yılında başlatılan çalışmalar tamamlanarak 2011 yılında hizmetin ülke geneline yaygınlaşması sağlanmıştır.

Merkezi Hekim Randevu Sistemi, vatandaşlarımızın ALO 182 hattını arayarak veya internet üzerinden, Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden muayene randevusu almalarını sağlayan bir hizmettir.
ALO 182 RANDEVU VE MHRS DOKTOR RANDEVU
Merkezi Hekim Randevu Sistemi, olağanüstü hal kapsamında alınan kararla Sağlık Bakanlığına devredilen 12 eski özel hastane için randevu vermeye başladı.

Vatandaşlarımız, aşağıda listesi verilen hastanelerin ilgili polikliniklerine; ALO 182 çağrı merkezi, https://www.mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil uygulaması ile randevu alabilirler.

ALO182’den Randevu Nasıl Alınır?
182 alo randevuALO182 aranarak;
Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından Sağlık Bakanlığına bağlı ALO182 çağrı merkezi aranır.
• ALO182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
• Vatandaş randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.
• Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

Web’den;
• Vatandaşlar, ALO182‘nin yanı sıra Online Randevu Sistemi aracılığıyla da randevu alabilmektedir.
• Vatandaşlar, randevu almak istedikleri Hekim Randevu Sistemi kapsamında olan hastanelerin internet sitelerindeki Online Randevu linkine basarak, Vatandaş Giriş ekranından kayıt oluşturup randevu alabilmektedir.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting