Ana Sayfa / Sağlık / Bursa Devlet hastanesi randevu (MHRS ve Alo 182)
HASTANE ONLİNE RANDEVU

Bursa Devlet hastanesi randevu (MHRS ve Alo 182)

Hastane randevu alma ve Bursa Devlet Hastanesi randevu alma. bursa Devlet Hastanesi bölümleri ve doktorları ile MHRS ve Alo 182 ile randevu alma. Bursa Devlet Hastanesi ortopedi, cerrahi ve iç hastalıkları online randevu ve doktorları. Bursa’da hastaneden randevu 182 ve MHRS.

Bursa devlet hastanesi MHRS ve Alo 182 randevu alma, doktor seçme ve devlet hastanesi poliklinikleri ve bölümleri. MHRS ile randevu. internet üzerinden Bursa Devlet Hsatenesi ve hastaneler için randevu alma. Bursadaki bütün devlet hastaneleri artık mhrs randevu sistemine dahil olmuştur. MHRS randevusu almak için direk mhrs giriş ekranına gitmeniz yeterlidir. Ayrıca bursa devlet hastanesine ziyaret etmeniz gerekmemektedir.

MHRS BİLGİ GÜVENLİĞİ
Türkiye’nin en büyük ve geniş kapsamlı teknoloji alt yapısına sahip hizmetlerinden olan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS), bilgi güvenliğini güçlendiren yeni bir uygulama olan PIN kodunu hayata geçirmiştir. PIN kodu uygulaması, kullanıcıların tercihine bağlı olarak verilmektedir.
MHRS web uygulaması üzerinden (hastanerandevu.gov.tr) “e-Devlet ile Giriş” butonuyla sisteme erişerek Hesap Bilgileri kısmından “İleri Seviye Güvenlik” sekmesine tıklayarak PIN işlemlerinizi yapabilirsiniz.

PIN kodunu onayladıktan sonra aşağıdaki iki durumda bu PIN kodunu kullanabilirsiniz:

SMS ile Geçici Parola oluşturulması: Parolanızı unutmanız halinde Geçici Parola yöntemi ile PIN kodunuzu girerek şifrenize erişebilirsiniz.

ALO 182 arandığında randevu bilgilerinin operatör tarafından görülebilmesi için PIN kodunun kullanılması: ALO 182 aradığınızda randevu bilgilerinizin operatör tarafından görüntülenebilmesi için PIN kodunuzu iletmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde operatörümüz dahi randevu bilgilerinize erişemeyecektir.
ALO 182 RANDEVU VE MHRS DOKTOR RANDEVU
Merkezi Hekim Randevu Sistemi, olağanüstü hal kapsamında alınan kararla Sağlık Bakanlığına devredilen 12 eski özel hastane için randevu vermeye başladı.

Vatandaşlarımız, aşağıda listesi verilen hastanelerin ilgili polikliniklerine; ALO 182 çağrı merkezi, https://www.mhrs.gov.tr veya MHRS Mobil uygulaması ile randevu alabilirler.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting