Ana Sayfa / Kadınca / Nurgül Yeşilçay’ın kullandığı krem

Nurgül Yeşilçay’ın kullandığı krem

Köpekbalığı karaciğeri kremi ne işe yarıyor nerede satılıyor ve köpekbalığı karaciğeri kremi kullanan ünlüler ve nurgül yeşilçay’ın cildindeki değişim. Yüzüne botoks yaptırdığı için pişman olan Nurgül Yeşilçay, bu kez yüzü için köpekbalığı karaciğeri kullanarak istediği sonucu elde etti.

Nurgül Yeşilçay’ın kullandığı köpekbalığı karaciğeri kremi nerede satılıyor., fiyatı ne ve neye iyi geliyor., cildi ne yapıyor soruları. Uzun süredir ekranda olmayan Nurgül Yeşilçay yakında Star TV’de başlayacak yarışma programı ‘Geleceğin Starı’nda jüri üyesi olacak.

Fazla kilolarından şikayet eden Nurgül Yeşilçay kamera karşısında iyi görünmek için sıkı bir diyete girerek 7 kilo verdi. Nurgül Yeşilçay 2 aydır da kick boks yapıyor.

Öte yandan, yüzüne botoks yaptırdığı için pişman olan Nurgül Yeşilçay, bu kez doğal ürünlere yöneldi. Cildine herhangi bir müdahale yaptırmak istemeyen oyuncu, köpekbalığı karaciğerinden elde edilen krem kullanmaya başladı.Güzel oyuncunun son halini görenler “İşte özlenen Nurgül” şeklinde yorum yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting